Zat!

Soms zit je een beetje vast, dan duurt het te lang, zit je er teveel naar te kijken hoe en wat, wil je te netjes.... daar moest ik even vanaf, dus ik begon eens met een vierkantje en kleurde vooral snel achter elkaar door, niks nadenken, hup! Dan duurt het nog wel drie dagen eer je vel vol is, maar ik ben tevreden. 

Nou en dan krijg je een virus, of duiven, sokken al of niet in de wasmachine (via facebook). Zeg het maar!

De zon scheen vanmorgen nog dus ik klom eens naar de zolder en pakte de tas met kerstspullen zoals die daar sinds januari klaar stond, het moment was gekomen vond ik. En nu brandt het, als het hangt vind ik ook dat het moet branden. Eén buitensnoertje, één kleintje in de kamer en eentje op zolder. Zat! (foto volgt vast)

Elk jaar een beetje minder lijkt het, er zijn ook nog kaarsen en waxinelichtjes voor even iets extra, maar ik maak er vooral geen drukte van.

Ria Donderdag 05 December 2019 at 5:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

irene

Nu al! Je bent er tijdig bij. Ik dacht nog wel twee weten, of ik moet opeens de geest krijgen, dat kan heel plotseling gebeuren.

irene, (URL) - 05-12-’19 18:27
irene

Twee weKen, wou ik zeggen.

irene, (URL) - 05-12-’19 18:28
ria

Ja nou, dat denk ik dus ook altijd, maar de geest kwam nu al, dat komt ook door het dorp waar het opplopt per dag en sinterklaas is alweer weg… toch?

ria, (URL) - 05-12-’19 18:34
Sjoerd

Ik zal in het weekend eens gaan kijken of ik weer wat op kan hangen. Eerst de zooi weer eens uitzoeken en dan de rest wegdoen denk ik.

Sjoerd, (URL) - 05-12-’19 21:44
John

Leuke tekening! Hier geen boom. Ook en snoertje buiten en binnen en wat kaarsen maar nu nog niet.

John, (URL) - 06-12-’19 08:41
Jan K. alias Afanja

Aan kerstversiering zijn we hier nog niet toe, dat kan nog wel een week of twee duren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-12-’19 10:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.