Ouderdom

Nog steeds  vrolijke blauwe bloemen.

Ik heb hem zeker al vijf jaar nu want vier jaar geleden zag hij er zo uit.

De blaadjes van de stek kunnen nog niet zo goed tegen hagelstenen al waren het niet eens grote, maar die ga ik maar een beetje beschut zetten.

Ik keek eens bij november 2015 vier jaar geleden nu en we dachten nog niet eens aan verhuizen, dat zou een maand later pas gebeuren. 

Ik keek ook omdat ik zo ontzettend blij ben dat we het gedaan hebben al valt het heus niet altijd mee, mede door de ongemakken van Joop. Pijn in zijn voet, opkrabbelen, weer kunnen wandelen en fietsen, weer terugvallen vanwege foute schoenen, niet meer kunnen wandelen, alweer, conditieverlies, willen fietsen, proberen dat weer op te pakken en dan gelijk weer helemaal naar Brouw.... dat is een kilometer of zeven maar dan moet hij rusten onderweg en is er versleten van, dat is deprimerend en dan zit je hier toch meer op een kluitje dan daar.

Doe dan twee kleine rondjes zeg ik dan, dat doen alle oude mannen hier...

Gelukkig was er vandaag weer genoeg te doen wat de duiven betreft. Vanavond ook weer onderweg, want dat gaat wel allemaal goed gelukkig, al is hij dat ook wel wat aan het afbouwen.

Ria Vrijdag 15 November 2019 at 6:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Tsja, je blijft geen twintig…

Sjoerd, (URL) - 15-11-’19 22:09
ria

Oh, dat dachten wij steeds :-D

ria, (URL) - 15-11-’19 22:12
Jan K. alias Afanja

Wandelen en anderszins bewegen blijft op termijn toch leuker als je je afstanden wat aanpast aan je mogelijkheden en beperkingen, is mijn ervaring. Maar goed, ieder zijn ding. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-11-’19 11:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.