Rood en bruin

Best weer lekker vandaag, van alles wat eigenlijk, een zonnetje en een spettertje en mooie wolkenluchten.

Eindelijk weer een beetje aan het kleuren, vrolijke kleuren gekozen, rode trui aan, rode lippenstift ... elke keer als ik dat doe schrik ik er weer van want hij is toch wel heel erg rood. Poetsen heeft dan ook geen zin want dan ziet het er helemaal niet meer uit, dus die moet ik maar eens weggooien.

En vanmiddag viel mijn oog opeens op nog een rood zwart dak, zoiets zie je dan ineens terwijl je er al een paar jaar voorbij loopt, maar ja ik weet het ook nog niet zo lang natuurlijk.

Bij deze boerderij klopt het alleen niet meer want de voor en achterkant zijn nu eigenlijk de zijkanten. Vroeger liep de weg voor langs de boerderij, dwars op de dijk waar ik nu sta. Best ingewikkeld om uit te leggen eigenlijk.

Ach ja het maakt ook verder niet uit. 

We aten weer eens bruine bonen. Eigenlijk zou het pasta worden, maar toen de gehakt en de groenten gebakken waren vond ik het een betere combinatie voor bonen, dat kan bij mij zomaar gebeuren, gelukkig had ik er nog geen italiaanse kruiden door gedaan want dan had het niet meer gekund natuurlijk.

Ria Woensdag 06 November 2019 at 6:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

hanscke

Een te rode lippenstift (lipstick) vind ik ook niet mooi. Het weer zoals het vandaag was vind ik wel fijn. Van alles wat en het is dan ook vaak mooi helder met soms felblauwe luchten waardoor de groene weilanden zo’n mooi contrast vormen. en die paar spetters stellen niet zo veel voor. Ik ben al aan het aftellen naar de kortste dag, want daarna gaat het de goede kant weer op.

hanscke, (URL) - 06-11-’19 19:22
Sjoerd

Hier was het maar hommeles met het weer. Maar dat maakt niet uit, genoeg te doen hier, dus vervelen doe ik me niet.

Sjoerd, (URL) - 06-11-’19 22:11
Jan K. alias Afanja

Wij hebben gisteren ook weer eens bruine bonen gegeten. Het was er weer voor en het smaakte weer prima!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-11-’19 11:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.