Goedgekeurd

Het was even een paar uurtjes droog en ik trof het geweldig met mijn rondje Schapeweg. Heerlijk!

Of de boer die zijn aardappels nog niet binnen heeft ook zo blij is met al die regen weet ik niet, ik denk het haast niet, want het wordt nu wel weer heel erg nat ineens op het land, maar dat was nodig riepen ze steeds, dus ja....

Ik maakte een begin met het in elkaar naaien van de trui van Joop, het meeste breiwerk is klaar, alleen de V nog rond de hals. Spannend hoor, maar het duurt nog even want ik heb wol tekort en de winkel is pas donderdag weer open.

Vanavond kwam Mir gezellig even een hapje meeeten, de laatste maanden eten we geloof ik steeds hetzelfde als ze komt eten, maar het smaakt blijkbaar goed en de lampen zijn ook goedgekeurd.

Ria Zondag 29 September 2019 at 7:28 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Ja, het weer zit niet mee, zoveel regen, ik heb er nu alweer schoon genoeg van. Ik kon het weekeinde lekker binnen blijven maar morgen begint de werkweek weer.

Renesmurf, (URL) - 29-09-’19 21:06
Jan K. alias Afanja

Volgens mij is het hier vandaag hooguit een half uurtje droog geweest. Wat mij betreft kan het zo eerst wel even met de regen. Nattigheid genoeg op het land, het mag wel even weer wat opdrogen eerst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-09-’19 00:11
Sjoerd

Ik heb het idee dat niets zo snel verveeld als regen…

Sjoerd, (URL) - 30-09-’19 06:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.