Een goede start

Er is heel veel gekapt de laatste jaren en ik heb daar ook veel op gemopperd als ze weer eens bezig waren, maar vanmiddag viel me toch ook de nieuwe aanplant op. Het is ook zo dat je dat eerst bijna niet ziet natuurlijk, die kleine staakjes. Kijk in de verte nieuwe bomenrijen.

De Bosweg bijna van begin tot eind vorig jaar aangeplant, ik heb ook nog geweten met wat want ik vond er zo'n kaartje van dat er aan hangt maar dat ben ik kwijt natuurlijk. Bovenop de Blooisedijk ook een heel stuk nieuwe aanplant, dus nee ik mopper nu niet, ben er wel blij mee ook, alleen hoop ik wel dat ze mooi oud mogen worden en dat ik daar dan ook nog een tijdje van mee mag genieten.

Heel ander weer vandaag, regen zelfs vanmorgen. Ik spoot de dakramen eens schoon met de slang, dat lukt net en hoopte op een goeie regenbui om te spoelen. Toch ook nog maar even de duivenpoep met een spons vanaf de binnenkant, dan kan ik er net niet helemaal bij en nog eens met de slang, nu maar wachten op die bui.

Didi en ik wandelden naar Brouwershaven vanmiddag, de krentenbollen waren op. We kochten ook iets lekkers voor onszelf en rustten even uit op een bankje. Op de terugweg struikelden we zowat over de groene rakker van de foto.

Joop deed op de fiets een boodschap in Zierikzee. We zijn deze week zodoende goed gestart vinden we zelf.

Ria Maandag 16 September 2019 at 4:37 pm | | Standaard

vier reacties

Jeanne

Prachtige rakker!!

Jeanne, (URL) - 16-09-’19 20:45
Sjoerd

Gewoon in beweging blijven is het devies.

Sjoerd, (URL) - 16-09-’19 21:35
Jan Kelderhuis

Leuk dat die grote sprinkhaan je pad kruiste.
Het heeft je een mooie foto opgeleverd.

Jan Kelderhuis, (URL) - 16-09-’19 21:50
Renesmurf

Hier wat meer regen dan leuk was, maar dat is al snel.
Tja, bossen zie ik niet meer, maar alhier is ook flink gekapt, en ze geven een schimmelziekte de schuld.

Renesmurf, (URL) - 16-09-’19 22:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.