Doelen

Vorige week werden we gevraagd voor een benefiet concert voor ongelukkige hondjes in Roemenie, erg leuk natuurlijk maar hoe meer ik erover nadacht, hoe meer het me tegen de bosrt stuitte.

Want hoeveel ongelukkige hondjes (om over de rest van de beestjes nog maar te zwijgen) zouden er wel niet zijn, overal op de hele wereld. En dan is er één Nederlandse mevrouw die het opneemt voor de hondjes in Roemenie en dat zullen dan heus niet alle hondjes uit Roemenie zijn natuurlijk. Prima dat ze het doet.

Geweldig zelfs, maar ik voel me niet geroepen daar iets aan bij te dragen, al zei ik bij het afzeggen van het concert dat ik dat wel zou doen, schuldig als ik me altijd voel en nog steeds, want wat maakt het nu uit en je hoeft geen lootjes te kopen en iets in die bus te doen... maar ja waarom ga je dan...

Dus ik ging niet.

Want wij hebben nog steeds ons eigen goede doel en daar moeten we ook mee uit zien te komen het laatste jaar. Rita doet het super! Ze wordt volwassen, een mooi mens met een goede toekomst samen met haar broer en daar hebben wij voor gezorgd.

Ria Zaterdag 31 Augustus 2019 at 9:30 pm | | Standaard

acht reacties

Irene

Precies. Daar hoeven jullie je in geen geval schuldig over te voelen. Goed hè, en ze wordt steeds knapper ook nog, aan de foto’s te zien.

Irene, (URL) - 31-08-’19 22:26
ria

Jazeker, een mooi meisje in alle opzichten!

ria, (URL) - 31-08-’19 22:30
Ellen

Wat een prachtige jongedame is Rita. Wat fijn dat jullie voor haar en haar broer inzetten. Kan ook je keuze begrijpen om niet naar het benefit concert te gaan. Er zijn ook mensen die honden uit Spanje halen. Toen ik 50 jaar geleden in Spanje op vakantie was waren die problemen met zwerfhonden er ook al. Ik zie het op afstand als dweilen met de kraan open.
Donatie is onderweg. Fijne koele zondag alvast. Ik kan niet wachten.

Ellen, - 31-08-’19 22:37
ria

Wat leuk! Dank je!

ria, (URL) - 31-08-’19 22:47
Sjoerd

Je bepaald zelf wat je wil geven en aan wie.

Sjoerd, (URL) - 01-09-’19 12:33
ria

Zo is het maar net Sjoerd.

ria, (URL) - 01-09-’19 18:28
Margo

Gelijk heb je!

Margo, - 01-09-’19 20:09
ria

Ellen op wel rekening nr. heb je het overgemaakt?

ria, (URL) - 03-09-’19 09:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.