Zo gaatie goed!

Was ik gisteren druk in de weer met de was, vandaag nam ik de aparaten eens onderhanden. Koelkast schoon met wat er zoal omheen zit, de oven, diepvries ontdooit en omdat die naast de wasmachine staat de bovenkanten ook eens opgefrist. Ze staan dan wel in de garage maar dat houdt natuurlijk niet in dat het maar een stoffige bedoening moet worden en dat werd het. 

Heerlijk als het allemaal zo lekker achter elkaar gaat.

Daarna deden we samen boodschappen in Scharendijke en bewonderden de 'nieuwe' fiets van Mir en ik heb het geprobeerd hoor, ik kan het nog, ook al wiebelde het wel een beetje.

Om te wandelen was het eigenlijk alweer te warm en bij het bankje van de foto draaiden we om, om maar gewoon door de Korteweg terug te gaan. Het bankje waar iedereen even uit kan rusten en van het mooie uitzicht genieten, boeken en bladen die je gratis mee mag nemen en dat alles bij de Dijkhuisjes.

Eergisteren plaatste ik een foto van het bord van de Dijkhuisjes. Dat deed me denken aan de vriendelijke Friese meneer die ons afgelopen zomer aansprak. Ik heb hem toen gelijk teruggemaild, aangeboden nog wat foto's te maken, commentaar gegeven waar hij om vroeg, maar nooit meer iets van gehoord. Dat vind ik dan wel een beetje raar eigenlijk, een minimaal berichtje met dank en foto's niet nodig, had ik toch wel aardig gevonden.

Ria Donderdag 22 Augustus 2019 at 6:27 pm | | Standaard

Eén reactie

Sjoerd

Zat ik net in een logje uit 2017… zag het net op tijd. Hier is na het schilderen van de voorzijde van binnen ook maar weer eens gekuist.

Sjoerd, (URL) - 22-08-’19 21:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.