Snip

Een paar dagen geleden stapte ik uit bed en vroeg me af wat ik gedaan had die nacht of toch tenminste de dag ervoor, alles deed zeer. Ik kon niets verzinnen en de boel kwam wel weer op gang maar echt lekker voelde ik me niet, eigenlijk echt helemaal niet. Toen kwam er die nacht met de kriebelhoest, eergisteren, dat begon 's avonds al en ik deed geen oog dicht.

Gstermiddag toen Joop onderweg was en ik op de bank zat te breien begon het water uit mijn neus te druppen en het genies, ik ben gewoon verkouden. Daar denk je toch niet aan.  Hopelijk valt het een beetje mee, ik voel me al wat beter, het is niet dat het steeds erger word. De tweede keer in korte tijd, misschien nog genoeg antistoffen...

Het huis opgeruimd en een beetje gepoetst. gewandeld, ik had er zin in, het was lekker weer.

Ria Vrijdag 02 Augustus 2019 at 6:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Ellen

Heel herkenbaar. Wij hebben daar 2 weken geleden ook last van gehad. Ook keelpijn gehad. Lekker honing gekocht op de bijenmarkt in Uddel. Een paar lepeltjes genomen en was er snel vanaf.

Ellen, - 02-08-’19 23:02
Francien.

Beterschap Ria. En met die honing moet het over een poosje wel lukken, met al die korven.

Francien., - 02-08-’19 23:13
Renesmurf

Beterschap! Ja, ik had dat laatst ook, midden in de zomer ineens snipverkouden, alleen werk ik dan wel gewoon, geen pijntjes verder.

Renesmurf, (URL) - 03-08-’19 00:23
Sjoerd

He, dat is vervelend zo midden in de zomer. beterschap Ria.

Sjoerd, (URL) - 03-08-’19 10:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.