Pech onderweg

Hier was het vandaag allemaal om te doen. 

Even heen en weer naar Enkhuizen om een bijenvolkje op te halen. Ik heb nog even getwijfeld of ik mee zou rijden want Bovenkarspel ligt daar vlakbij en daar woont Thérèse, en dan zou ik even bij haar op de koffie kunnen. 

Maar vijf uur onderweg voor een bakje koffie bij Thé dat vond ik toch een beetje teveel, ik rijd toch al niet graag auto en wat ben ik achteraf blij dat ik het niet gedaan heb, want Joop was nog maar net weer op de terugweg toen hij een klapband kreeg, hij was gelijk langs de kant van de weg gaan staan en had de ANWB gebeld voor hulp. 

De auto is naar een tankstation gebracht en het 'thuiskombandje' werd eronder gelegd. Ze adviseerden hem alleen er niet helemaal mee naar huis te rijden want de andere band stond ook op springen. Raar dat ze dat bij de APK in februari niet gezien hebben.

Dat heeft hij toen maar gedaan met de nodige vertraging natuurlijk.

Afijn, de bijtjes zijn thuis en staan nu in het weitje bij de anderen.

Ik breide en wandelde een rondje en deed verder niets. Weinig geslapen afgelopen nacht, ik had een vervelend kriebelhoestje.

Ria Donderdag 01 Augustus 2019 at 5:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, pech is altijd vervelend, en ongeluk nog vervelender. Hopelijk slaap je vannacht beter en krijgen de bijtjes een leuk verdere leven.

Renesmurf, (URL) - 01-08-’19 23:03
Ellen

Hier ook slecht geslapen vannacht door al dat verschrikkelijk nieuws o.a. van die familie uit Scherpenzeel. Er komt via de media veel te veel in huiskamers binnen waar je niks aan kunt veranderen.Vandaag ook evenknop omgezet om te genieten van onze tuin en heerlijke regenbuien. Ik begrijp je gevoel helemaal.

Ellen, - 01-08-’19 23:26
Sjoerd

Hopelijk hebben de bijen het goed overleefd. Ik kan me voorstellen dat je je rot schrikt op zo’n moment. Dan kun je beter een paar nieuwe bandje eronder laten leggen.

Sjoerd, (URL) - 02-08-’19 09:06
Irene

Dus als ik het goed begrijp kon hij er beter niet helemaal mee naar huis rijden maar heeft hij dat toen toch maar gedaan met een thuiskomer en een tweede band die op springen stond? Best herkenbaar ;-) Live dangerously or not at all zal ik maar weer denken. In elk geval hebben de bijen en Joop het blijkbaar overleefd.

Irene, (URL) - 02-08-’19 12:15
ria

Ja jij leest het goed en ik heb het fout geschreven er moett NIET tussen. Hij is niet naar huis gereden maar naar de eerste de beste garage voor twee nieuwe banden. Zo halverwege de 70 is de behoefte aan spanning en extra adrenaline toch wel wat minder :-D

ria, (URL) - 02-08-’19 15:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.