Laatste loodjes

Aan het begin van de avond zoals nu komt de zon nog even om de hoek kijken, maar overdag is dit de schaduwkant, heerlijk met de ramen open bij dit weer, vandaar dat ik hier nogal eens te vinden was de laatste weken.

Van de andere kant is het zo. Genoeg voor mij met mijn potloden. Daar op rek het middelste boord ligt de stapel tekeningen netjes in het plastic twee per map, een steeds dikker wordend boekwerk.

Weer eentje klaar. Deze vind ik zelf weer erg leuk, ik heb echt wel mijn voorkeuren en de huizen zijn wel aanwezig je ziet ze alleen niet zo goed omdat ze te groot zijn.

Rita is pas geslaagd voor haar staatsexamen. Joop zal binnenkort een rapportje schrijven maar daar kan ik niet op wachten. Ze gaat zich nu de komende twee jaar verdiepen in de wetenschappen, dat is de richting die ze op wil. Die twee jaar steunen wij haar ook nog en dan daarna is het afgelopen met de pret. Dan gaat ze in Kathmandu studeren en dat wordt vergoed door de staat.

Veel donateurs zijn al afgehaakt, we snappen ook wel dat het alles bij elkaar wel erg lang duurt maar we redden het nog steeds tot nu toe, alleen de komende twee jaar moet ook nog vol. 

Ik heb haar plaatje aangepast, wat wordt ze volwassen ineens.

Ria Zondag 30 Juni 2019 at 7:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Het is een mooie meid geworden. Die redt het wel.

Sjoerd, (URL) - 30-06-’19 20:35
Jan K. alias Afanja

Knap dat jullie haar al zo lang ondersteunen, daar heb ik echt bewondering voor. Voor haar zelf trouwens ook, ze lijkt de steun te waarderen en het goed te doen. Op naar de eindstreep!
Zelf ben ik de laatste tijd ook gek op schaduw. Vandaag is het hier trouwens heerlijk. 20 graden in de tuin, met nog een graad of twee erbij kunnen we wat mij betreft de zomer verder wel door.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-07-’19 14:31
 Margo

Mooie tekening, en Rita wordt een mooie meid. Die twee, zij en haar broer Rabin zullen het nog ver brengen.

Margo, (URL) - 03-07-’19 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.