Suf

Stijf en duizelig van het draaien en keren rolde ik uit bed vanmorgen en dan zijn er nog mensen die denken dat de maan geen invloed heeft op de mens. Nou op mij wel in elk geval.

Zodoende schoot het ochtendrondje er ook een beetje bij in.

Vanmiddag wel een fijn rondje, het was alweer best warm. Een beetje gekleurd verder en een dutje in de zon gedaan voorzover dat ging want er is blijkbaar in de buurt iemand zijn huis aan het afbreken met het nodige slijpwerk (en stof) het most niet magge met de zondag.

Joop heeft een beetje ruimte nodig voor de bijenspullen, dus de plank waar nog wat oude wijnflessen op liggen moet leeg. Nu heb ik al meer eens een poging gewaagd, maar meestal gaan ze door de gootsteen.

Deze smaakt lekker, al krijg ik wel slaap ineens. Straks nog maar een glaasje.

Ria Zondag 16 Juni 2019 at 6:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Hier was het vanmiddag ook goed toeven in de zon. Zonder alcoholische versnapering en zelfs eens zonder erg vervelende en storende omgevingsgeluiden. Meer zulke dagen!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-06-’19 00:51
Sjoerd

Ik heb gelukkig geen last van de maan, maar ik vraag me wel af waarom een mens op zondag niet mag werken…

Sjoerd, (URL) - 17-06-’19 08:05
John

De maan heeft invloed op alles hier op aarde. Ja het was weer lekker gister. Vandaag wordt het ook weer goed wandelweer.

John, (URL) - 17-06-’19 08:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.