Vast

Joop liep vanmorgen ook eens het ochtendrondje mee. Gisteren had hij ook gewandeld en dat ging goed, geen pijn op de bilspieren na.

Vandaag moest hij voor controle naar de podotherapeut en het oprekken van de achillespees heeft wel geholpen maar de pijn in de voorvoet is nog hetzelfde... die dokter drukt dan overal op die voet en dat doet pijn natuurlijk...

Er was vroeger een mop, als ik hier druk doet het daar pijn, het advies was om niet op die plek te drukken. Dat gevoel krijg ik nu ook een beetje.

Hij moet nu een afspraak maken met weer iemand anders en dan zou het de bedoeling zijn dat zijn voorvoet vast wordt gezet, zodat die niet meer kan buigen. Dat is niet niks, geen aangepaste schoen maar wel vast. We zien verder.

Het was heerlijk vandaag. Af en toe lekker buiten gezeten, beddengoed gewassen, gedroogd en bed weer aangekleed. Vanmiddag nog een wandelingetje. Didi lekker geborsteld en teken-druppels gegeven.

Joop was ook nog op stap voor de duiven en nog bezig in 'de bijenwei'.

Zo hoort het, allebei lekker bezig zijn.

Ria Donderdag 09 Mei 2019 at 6:19 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Ja, dat medische gedoe is altijd maar een gedoe, net als gedoe met auto`s. En het kost even wat tijd en naarheid, en dan komt alles goed.

Renesmurf, (URL) - 09-05-’19 22:49
Sjoerd

Het zit niet mee met Joop…

Sjoerd, (URL) - 10-05-’19 06:29
Jan K. alias Afanja

Weinig dingen zijn zo erg als dagelijks pijn. Sterkte maar weer voor Joop!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-05-’19 10:49
hanscke

En ik maar zoeken om te vinden hoe het nu met Joop en zijn voet gaat. Eindelijk iets gevonden.

hanscke, (URL) - 19-05-’19 16:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.