Kruimels

'Ik ga al jouw kruimels eens uit de auto zuigen' zei Joop vanmorgen. Het was er ook echt weer voor, dus ik dacht 'je doet maar'.

Maar ja mannen... ze kunnen ook niet zo heel veel, ik wil niet zeggen niets, dus na een tijdje moest ik er toch bij komen in verband met de bekleding. Didi heeft een kleed, maar als er eens iemand mee moet rijden voor een vergadering of zo, dan gaat dat eruit en wordt het niet terug gedaan. Ik vind dat degene die het eruit trekt het er ook weer in moet doen en als dat niet gebeurt dan gaat Didi maar op de bekleding zitten... dat vindt ze niet erg.

Het was zeker met het oog op de nieuwe over een maand of zes. Joop kent het boekje al bijna uit zijn hoofd, want ik mocht dan wel de kleur uitzoeken, hij deed de snufjes. Ik heb niets met snufjes, als het maar rijdt en ik een beetje makkelijk in en uit kan stappen. Nu ja, voorlopig nog even in deze onhandige bak die in niets lijkt op mijn oude Golfje

Vanmiddag geprobeerd een rondje te doen, maar ik kwam alweer niet ver, gelukkig had ik op het laatst toch nog mijn regenjas aangetrokken, zodat ik alleen natte broekspijpen had. Verder lekker kleuren en breien. 

Maart roert nu eenmaal zijn staart.

En nog maar eens op zoek of ik het gedichtje van Maart uit het boekje van Elfje Krulkuif kon vinden. Het boekje ben ik kwijt, ik zou ze nog weleens willen lezen, zomaar, omdat ik ze zo leuk vond. 

Ria Woensdag 13 Maart 2019 at 6:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Een auto moet als gegoten zitten… Ik ben er nog geen tegengekomen. Er is altijd wel wat.

Sjoerd, (URL) - 13-03-’19 20:53
Francien.

Wij hebben ook een automaat. Heerlijk, ik zou niet anders meer willen. Wel een kleinere auto, maar ja de caravan hè.

Francien., - 13-03-’19 21:22
Jan K. alias Afanja

Ik ben gek op snufjes. vanmiddag kwam een vriendin even haar nieuwe auto showen. Daar zit Apple CarPlay in … mooi! Wil ik ook wel, maar ja …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-03-’19 21:58
Irene

Hoezo waren dat jouw kruimels, stond je handtekening erop? Zo ja, had je ze zelf moeten uitzuigen hè. Maar ik begrijp dat Didi’s haar het eh, struikelblok was, ja dan moet haar personeel aan de gang met de stofzuiger ;-)

Irene, (URL) - 13-03-’19 22:33
Irene

O ik vergat even dat dingetje bij jouw reactiebox dat alles doorstreept als ik alleen een smiley wil toevoegen, sorry.

Irene, (URL) - 13-03-’19 22:34
John

Lol, meen je dat nou over mannen? Jouw man dan :P
Ik heb het voor elkaar gekregen twee rondjes polder te lopen. Wel was de eerste redelijk nat.

John, (URL) - 14-03-’19 08:58
ria

@Irene, het viel wel mee met die kruimels hoor en ik was aan het wachten tot het mooi weer was, want dan doe je zulke klusjes, niet als het regent en stormt ;-)

ria, (URL) - 14-03-’19 10:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.