Gekruid

Deze thee dus Francien, vooral de linker (maag darm) is erg lekker, de andere heb ik voor het eerst gekocht gisteren. De maag darm kruiden is standaard en daar koop ik dan afwisselend een ander zakje bij. Paardebloem is volgens mij overal goed voor, dat zit bijna overal in. Goedkoop ook natuurlijk dat vult lekker denk ik. 

Ik heb het idee dat ik zo toch iets goeds voor mijn lijf doe, plus dat het lekker is, die maag darm, dat is mijn ochtend thee met een banaantje erbij, daarna het ochtendwandelingetje en daarna pas koffie met brood en worst.

Nog steeds veel wind en nu (begin van de avond) ook weer veel regen. Ik wacht nog even met mijn avondrondje, dat vindt Didi ook best denk ik.

Ria Dinsdag 12 Maart 2019 at 6:35 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Ik denk dat veel kruiden wel goed zijn. Vooral in de soep…

Sjoerd, (URL) - 12-03-’19 21:24
Francien.

Drink vooral rooibosthee.
Zowel kamille als zoethout lust ik niet. Vroeger had je die stokjes zoethout. Weet je dat nog? Toen vond ik het al niet lekker..

Francien., - 12-03-’19 22:17
John

Die wind gaat na voldoende thee wel over Ria :)
Kruiden kunnen nooit verkeerd zijn. Zelf drink ik geen thee maar dat is bijzaaak. Ik doe er genoeg door het eten, al is dat anders.

John, (URL) - 13-03-’19 08:46
Jan K. alias Afanja

‘s middags drink een kruidendrank waar naar verluidt wel 20 kruiden in zitten. Dus dat moet wel goed zijn, zou je zeggen … Maar voor hetzelfde is het juist andersom. Hoe dan ook, lekker en dorstlessend is het in elk geval wel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-03-’19 15:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.