Even bijpraten

Vroeg op vanmorgen. Joop zou de dorpskerstboom opruimen met nog iemand van de dorpsraad. Zodoende liep ik ook al vroeg in de polder, waar een prachtige lucht de horizon kleurde.

Vanmiddag waren we in Numansdorp, we hadden elkaar nog niet gezien dit jaar, wat zeg ik, al sinds november niet, dus dat werd weer even tijd voor een knuffel, een wijntje en een wandelingetje. Even bijpraten!

Tot we bijna weer bij huis waren en Freek en Joop de verkeerde afslag namen volgens Janny. Ik zag het aan Didi want die houdt de mannen, die meestal een stuk vooruit lopen constant in de gaten en jawel hoor na wat inzoomen bleek toch dat ze het echt waren.

'Nu ga ik toch echt aan Freek twijfelen hoor' zei ze nog, maar er viel iets te laten zien bleek later.

Na een pizza thuis is Joop alweer onderweg naar de volgende vergadering in Kruiningen, het wordt tijd voor wat rustiger vaarwater.

Ria Donderdag 10 Januari 2019 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

aargh

Prachtig dat morgenrood. Ik zou ook eens moeten proberen om op tijd op te staan als ik dat zie. Maar het vlees he, dat wil niet.

aargh, (URL) - 10-01-’19 19:57
Thérèse

En ik ben hier ook een tijdje niet geweest. Sorry Ria, het is een rare tijd, die kersttijd. Prachtige zonsopgang. Gezellig je zus weer gesproken te hebben.

Thérèse, (URL) - 10-01-’19 22:23
Renesmurf

Mensen mogen rustig eens een ander paadje nemen, ook zonder reden.

Renesmurf, (URL) - 10-01-’19 23:14
Jeanne

Prachtige zonsopkomst. Ik vind et erg moeilijk zo vroeg op te staan, maar als ik jouw foto zie, moet ik mezelf toch maar eens goed toespreken.

Jeanne, (URL) - 10-01-’19 23:39
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie foto van die zonsopkomst.
Joop staat zo te lezen weer vol in het leven …, druk, druk druk … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-01-’19 10:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.