Verkiezingen

Als ik 's morgens mijn rondje ga doen is het al een tijdje licht en de zon misschien net een half uurtje boven water. Zo rond kwart voor negen komt hij op deze dagen en iets later wandel ik meestal.

Vanmorgen was het behoorlijk glad, er wordt hier lang niet overal gestrooid en dat is natuurlijk voor Didi heel fijn niet dat vieze zout aan je poten. Ik loop dan meestal ook maar in de berm, gewoon af en toe even voelen of het kan op de weg. Toen ik de foto nam was het goed te doen op het middenstuk.

Gisteravond waren we in het Dorpshuis 'de Maire'. Daar waren de verkiezingen voor de nieuwe dorpsraad, er hadden zich veertien nieuwe kandidaten aangemeld want het scheelde niet veel of we hadden geen dorpsraad meer en dat kan natuurlijk niet. Veertien nieuwe kandidaten en maar zeven nodig voor het nieuwe bestuur, er werd gestemd door ongeveer vijfentachtig mensen uit het dorp een klein deel, maar het zaaltje was behoorlijk gevuld. Nu ja kort vehaal lang, of andersom, Joop had zich ook aangemeld en werd als zevende gekozen. Leuk toch! Nu maar afwachten wat het verder met zich mee gaat brengen.

Didi heeft gelukkig geen diarree of wat dan ook overgehouden aan haar rare gedoe van gisteren.

Ria Donderdag 13 December 2018 at 7:06 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Joop kan ook echt niet stilzitten volgens mij…

Sjoerd, (URL) - 13-12-’18 20:47
Jeanne

De felicitaties voor Joop.

Jeanne, (URL) - 13-12-’18 21:53
Thérèse

Hè jakkes, gladheid. Wel leuk nieuws dat Joop in het bestuur komt.

Thérèse, (URL) - 13-12-’18 23:13
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie foto van die zachte zonsopkomst, de pasteltinten zijn prachtig.
Leuk klusje voor Joop weer, gefeliciteerd!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-12-’18 00:08
John

Een dorpsraad is best leuk om te doen. Gefeliciteerd!

John, (URL) - 14-12-’18 09:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.