Mankementen

Gisteren was er blijkbaar weer iets met de link in de feeds aan de hand. Ik heb geen idee hoe dat komt, zelf heb ik die dingen al lang en breed afgeschaft en ga dagelijks mijn lijstje af. Niet op gezette tijden, maar als het mij uitkomt en als ik eens oversla haal ik in.  

En wanneer ik dat doe erger ik me dagelijks aan de overal verstopte commentaar bakjes, meerdere klikken voordat je er bent en geen controle of het er ook werkelijk staat, nee daarvoor moet je eerst weer opnieuw in de bak bij sommigen dan.

Is het mode? Moet het perse zo? Waarom kan het gewoon niet zo blijven zoals het altijd was? 

Je gaat naar een weblog, leest een verhaaltje, opent het bakje, geeft commentaar en ziet ook gelijk of het er werkelijk staat, net als hier. Zo hoort het! 

Gisteren, onderweg naar het mos merkte ik het al, Didi had geen zin en liep wat mank. Ik kwam met moeite bij de weegbrug wat toch maar een kilometer of anderhalf is, dus vandaag deden we rustig aan. Vanmorgen tenminste. Vanmiddag liep ze weer als een jonge blom (lichtelijk overdreven).

Ria Dinsdag 11 December 2018 at 6:36 pm | | Standaard

tien reacties

Francien.

Net zoals jij dus!!!!

Francien., - 11-12-’18 19:57
Jeanne

Bijzondere foto’s, zeker die middelste, mooi!

Jeanne, (URL) - 11-12-’18 20:33
Irene

Ik vind die feeds wel handig om te zien wie er wat nieuws heeft maar ik kijk er alleen naar als het mij uitkomt. En bij anderzijds is alles ook nog steeds heel simpel ;-)

Irene, (URL) - 11-12-’18 21:15
ria

Ja! Heel fijn vind ik dat :-D

ria, (URL) - 11-12-’18 21:26
John

Nou ja Ria, ik kom hier ook vaak in andere logjes terecht. Gister ook weer. daar ga ik ook niet moeilijk om doen. Je deed het ook al op mijn log en op een niet al te vriendelijke manier. Als je het zo lastig vind bij mij te reageren moet je het gewoon niet meer doen. Kijk maar.

John, (URL) - 12-12-’18 14:21
ria

Ja ik ben een bitch:-D
Al valt dat reuze mee hoor. Het is niet mijn bedoeling onvriendelijk te zijn . Natuurlijk blijf ik wel reageren op den duur zal het wel weer wennen en weet ik bij iedereen weer de weg ;-)

ria, (URL) - 12-12-’18 15:02
Sjoerd

Mooie foto’s, de rest vergeten we even…

Sjoerd, (URL) - 12-12-’18 15:24
Jan K. alias Afanja

Ik ga voor de foto van de verdekt opgestelde molen vandaag, al is die van de buizerd ook heel fraai.
Wat lezen en reageren betreft moet je gewoon doen wat jou het best uitkomt. Het moet tenslotte wel leuk blijven.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-12-’18 16:16
Margo

Ik snap ook die moeilijkdoenerij met reageren niet. Hier moet ik steeds mijn naam en Didi’s naam invullen, dat bleef vroeger staan. En bij anderen moet je vaak inloggen en dan weet je je ww natuurlijk niet meer en denk je LAAT MAAR!! Hoe is dat eigenlijk bij mij? Bij Ximaar is het het makkelijkst.

Margo, (URL) - 12-12-’18 22:20
ria

Je kunt toch aanvinken dat de cookies onthouden worden. Anders heb je dat misschien op je telefoon uitgeschakeld. Het wordt er ook niet leuker op he. Bij mij dus ook niet

ria, (URL) - 12-12-’18 22:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.