Versleten

Soms, als ik in de verte mensen aan zie komen, kijk ik even met mijn fototoestel of ik ze herken en of ze een hond bij zich hebben, erg handig. Meestal maak ik geen foto, maar vanmiddag deed ik dat wel. 

Ik sta aan het begin van de Oostweg en zij aan het eind, ze hebben geen hond bij zich en zij kijken ook ergens naar met hun hand boven de ogen vanwege de zon.

Veel verder dan daar ben ik niet gekomen, eigenlijk had ik dus helemaal niet hoeven kijken, ik zou ze toch niet tegenkomen als ze al mijn kant op kwamen.

Het leek wel voorjaar vandaag, vanmorgen vroeg gelijk al, heerlijk dat wel ook al had ik de nacht hoestend doorgebracht, we zijn maar een paar kneuzen op het ogenblik. 

Wel nog een beetje met de kleren gescharreld en ook wat weggegooid vandaag, verder ben ik er nog niet uit. Ik ben versleten.

Ria Dinsdag 06 November 2018 at 6:02 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags:

zes reacties

 Heleen

Mooie foto met zelfs de windmolens er op.
Beterschap hoor, het valt niet mee zo.

Heleen , - 06-11-’18 20:17
Francien.

Zelfde verhaal hier Ria. Ben er vandaag niet eens uit geweest. Hans wel, die heeft zelfs gewandeld in zijn t-shirt. . Het was dan ook 18 graden.
Ik ga donderdag maar terug naar de huisarts. Nieuwe pillen halen voor de ischias en vragen of een manueel therapeut een optie is.
En voor het eerst morgen de griepprik halen. En ja, dan voel je je oud.

Francien., - 06-11-’18 20:21
Sjoerd

Wat kan een mens zich beroerd voelen als hij ziek is… Maar ook dat gaat over.

Sjoerd, (URL) - 06-11-’18 20:42
Renesmurf

Ja, het leek net voorjaar, niet normaal, maar goed, we genieten er toch maar van.

Renesmurf, (URL) - 06-11-’18 23:11
Jan K. alias Afanja

Ook hier in het noorden was het vandaag weer ongewoon warm. je weet eigenlijk niet goed hoe je je moet kleden tegenwoordig. Vandaag waren overhemd en vest tijdens een fotokuier blijkbaar al te warm, want ik was al snel erg moe, zodat ik mijn kuier maar wat heb ingekort.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-11-’18 00:36
hanscke

Straks, als de verkoudheid weer voorbij is voel je je weer tien jaar jonger en nog lang niet versleten.

hanscke, (URL) - 08-11-’18 19:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.