Droog

Erg veel water is er nog niet gevallen, veel sloten staan droog en het lijkt me dat dat makkelijker schoonmaakt dan wanneer er water in staat, dus...

Ik heb een Zonnemaire pagina aangemaakt en ga daar dingen zetten die ik leuk vind om te bewaren. Iedereen weet nu wel zo langzamerhand dat ik erg van dit dorp hou en dat ik ook erg blij ben dat ik weer terug ben. Het zullen het meest linken zijn naar filmpjes denk ik, ik zie het wel.

De eerste staat erop een filmpje van Andries Meijsen  gemaakt in 2002. Ik heb de man nooit gekend, maar ik weet nog wel dat Bolus een blogje over hem maakte toen hij overleed in 2011. Het blog van Bolus bestaat niet meer maar we komen elkaar zo af en toe nog weleens tegen.

Op het filmpje staat ons huis toen het nog schuur was zestien jaar geleden was alles toch nog wel heel erg anders.

Ria Maandag 30 Juli 2018 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zeven reacties

Fien

Die pagina zal best leuk zijn voor inwoners van Zonnemaire, maar mij interesseert het niets. Zonnemaire is nog een grote gat dan het dorp waar wij wonen.
Je foto’s vind ik wel leuk. Dan zie je Zeeland echt door de bril van een Zeeuwse.
En je zal wel blij zijn dat je van die grote tuin af bent. Dat had je met deze warmte echt niet meer gered denk ik. Één grote dorre bende, tenminste als ik naar mijn eigen tuin kijk.
Eigenlijk wil ik een put laten slaan. Valt best mee in prijs. Pompje erbij die toch werkt op de zonnepanelen. Maar huisgenoot begint al te steigeren als ik het woord pomp gebruik.

Fien, - 30-07-’18 19:34
ria

Dat snap ik hoor Fien, al die pagina’s zijn er eigenlijk meer voor mezelf en de enkeling die het leuk vindt er eens te kijken, behalve Rabin en Rita dan. Heel mijn weblog is er eigenlijk het meest voor mezelf.
Een verslag van de dag zoals ik het ooit begon, met foto’s die ik maak op diezelfde dag.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik die grote lap niet meer heb! Heerlijk! Vandaag heb ik de sansevieria’s verplant en de stekjes van de Tibouchina in andere potjes gedaan. Ik vermaak me prima.

Een put nogal, net als ik toen de vijver lek was er maar een poel van wilde maken, die was nu ook wel uitgedroogd geweest :-)

En Zonnemaire is geen gat hoor, Zonnemaire is vooral het leukste durp van Schouwen.

ria, (URL) - 30-07-’18 20:26
Sjoerd

Ik heb de schuur gezien. Ik vind het wel leuk om gebeurtenissen uit je eigen dorp te verzamelen.

Sjoerd, (URL) - 30-07-’18 20:56
Thérèse

Ja, is een goed idee, Ria. Ik zal er misschien ook niet gauw lezen. Ik schrijf mijn weblog ook het meeste voor mijzelf. Dus dat begrijp ik goed.

Thérèse, (URL) - 30-07-’18 23:53
Irene

Hier in het dorp gebeurt bar weinig en dat vinden wij prima. Daar doe ik nog steeds graag verslag van :-D

Irene, (URL) - 31-07-’18 14:28
Eugenie

Wat leuk Ria dat je een link naar de film over Zonnemaire er op hebt gezet. Ik heb ervan genoten. En die oude schuur op de plaats van jullie huis nu kan ik me nog heel goed herinneren. Leuk om dat weer eens terug te zien. Groet Eugenie

Eugenie, - 10-08-’18 21:09
ria

Ja ik vond het ook erg leuk om weer eens te zien.

ria, (URL) - 10-08-’18 21:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.