Lucht

Lekker bezig geweest vandaag, daar was het gelukkig niet te warm voor, dat lamgeslagen onder een parasol zitten is niets voor mij, net als fietsen en op vakantie gaan.

Wandelen met Didi daar is het wel te warm voor, verder dan uitlaatrondjes komen we niet, dus ik rommel in en om het huis. Joop wandelt wel elke dag een flinke ronde in zijn blootje, zonder te smeren want dat deed hij vroeger ook nooit. Meestal wel voor het te warm wordt en de rest van de dag dan niet meer dus het valt eigenlijk wel mee. Hij lost tegenwoordig alle krantepuzzeltjes op en morgen komt er weer een nieuwe legpuzzel, de derde. We beginnen binnenkort een puzzelruilwinkel.

We waren ook even bij de bouwmaterialenhandel, want wat ik nog nooit begrepen heb is dat er hier op mijn kamertje geen uitzetters zijn/waren. De ramen  konden wel op een kiertje maar even lekker wijd open was er niet bij ... tot vandaag.

Kijk toch eens! Nu al fijn en nog zoveel gaatjes over en dat voor twee ramen!

Heerlijk!

Vanavond was ik bij het zomeravondconcert van  Nut en Uitspanning.  Het deed me aan vroeger denken toen het nog bij de muziektent was op het Breedveld. Nu is het voor het dorpshuis, ook leuk en gezellig. 

De bloemen bloeien een stukje verderop, dille, lekker bij vis zei de buurvrouw die zag dat ik ze op de foto zette.

Ria Vrijdag 06 Juli 2018 at 9:15 pm | ΒΆ | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ja, raampjes lekker op de kier die gewenst is, dat is fijn! En de zomer is dat ook!

Renesmurf, (URL) - 07-07-’18 00:04
Sjoerd

De buurvrouw heeft er verstand van, inderdaad lekker voor bij de vis.

Sjoerd, (URL) - 07-07-’18 07:15
John

Smeren doe ik ook niet. Ben pas nog gecontroleerd en mijn huid is tiptop. Bentley loopt ook niet zo ver momenteel. Minder dan we normaal doen iig.

John, (URL) - 07-07-’18 08:40
Wieneke

Wat zit er een diepte in de foto’s van de dille. Echt heel mooi!

Wieneke, (URL) - 07-07-’18 14:47
Jan K. alias Afanja

Mooie bloemen. Daar hoef ik geen vis bij.
Hier in het noorden is het qua temperatuur net wat gematigder dan bij jullie in het zuiden. Ik vind het prima zo, met de schuifpui open is het zowel binnen als buiten heerlijk nu.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-07-’18 15:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.