Alles op zijn tijd

Vanmorgen keek ik eens op de markt in Zierikzee, er is natuurlijk erg veel lekker fruit op het ogenblik, de kersen zijn heerlijk! Meloenen, bessen, afijn noem het allemaal maar op. 

Eerst een rondje rond de Dam zonder volle tas en zonder Didi, dat winkelt toch net iets makkelijker. Even door de Hema maar ik vond alleen beleg dat is daar heerlijk.

Daarna mijn tas gevuld bij de groentekraam. Het was druk en het wemelde van de honden, je laat ze niet in de auto natuurlijk maar ook niet in de tent of waar je dan ook logeert blijkbaar. 

De baas van deze hond is marktkoopman, die vermaakt zich wel en als hij het zat is gaat hij lekker in zijn mand.

Vermoeiend weer, ik doe eigenlijk niks dan alleen datgene wat moet, je moet er toch niet aan denken dat het altijd zo is, altijd maar in je hemd en je korte broek lopen en onder de parasol hangen.

Ik zag al een foto waarop de tarwe eraf gaat (het kan zijn dat je foto niet ziet die staat op Instagram), maar dat is wel erg vroeg. En ik zag ook hooibalen, niet meer van die grote rollen maar handteerbare balen net als vroeger, maar ze werden wel in plastic verpakt. Ik was onderweg geen foto.

Ria Donderdag 05 Juli 2018 at 6:06 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

Langzaam aan raak ik een beetje gewend aan de warmte. Maar eigenlijk is dit teveel van het goede.

Sjoerd, (URL) - 05-07-’18 20:33
Renesmurf

ja, honden nemen mensen overal mee naar toe, dat is ook goed voor de honden! En dit weer gaat lekker door zo.

Renesmurf, (URL) - 05-07-’18 22:41
John

Ik ben nu helemaal aan de warmte gewend. Ik slaap zelfs alweer met een shirt aan. Van mij mag het nog wel even duren, maar dan wel wat meer regen tussendoor.

John, (URL) - 06-07-’18 09:01
Jan K. alias Afanja

Met het vooruitzicht van aanhoudend warm en droog weer heb ik vorige weekend mijn hangmat en standaard weer van zolder gehaald. Het is heerlijk om met dit weer af en toe even lekker zacht schommelend in de schaduw van de hazelaar te hangen. Zo kom ik het weekend wel weer door. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-07-’18 11:10
Wieneke

Lief koppie. Het zijn van die goeierds, he?

Wieneke, (URL) - 06-07-’18 12:53
Irene

Dat zijn ook geen kleine balen hoor, voor 67 €. Dat kleintje bovenop is een demo model denk ik. De 12 kg baaltjes die Olivier kosten 2,50 €.

Irene, (URL) - 06-07-’18 16:17
Irene

‘die Olivier maakt’ natuurlijk. Voor die ingepakte balen heb je toch een heftruck of een voorlader nodig.

Irene, (URL) - 06-07-’18 16:20
ria

Het zijn er ook heel veel daar langs de dijk maar het viel me nu op dat ze ze kleiner maakten. Want die rollen zijn echt veel groter.u

ria, (URL) - 06-07-’18 23:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.