Dank u Sinterklaasje

Er zaten vanmorgen chocolaatjes in de brievenbus, lekker! Sinterklaas had nog wat over zeker en heeft dat op de thuisreis maar zo hier en daar in de brievenbus gedaan.

Het paard van eergisteren was in de sloot gevallen en had zijn rug gebroken hoorde ik vanmorgen, het was wel het paard van de foto. Toevallig dat ik daar dan nog een foto van nam een dag of wat voordien. Ik zet eigenlijk nooit paarden op de foto, ik vind ze groot en onberekenbaar ik heb er niet zoveel mee, behalve die van Irene natuurlijk, maar dat zijn dan ook heel bijzondere.

Ook de dokter eens gebeld hoe het met mijn stukje hoofd afgelopen was. Goed. Het is/was zonneschade. Zulke plekjes moeten wel weggehaald worden want dat kan op den duur wel kwaadaardig worden, maar ja dat wist ik al. De boel een beetje in de gaten houden en niet in de felle zon, of anders beschermen.

Een mailtje van het bedrijf waar ik eergisteren mijn twintig zakken tuinaarde kocht voor de nieuwe bloembak. Ik vroeg of het bezorgd kon worden en dat kon, dat kostte dan wel €5 extra, nu ja ik hoefde dan niet met die zakken te sjouwen en het zou gisteren of vandaag bezorgd worden. Vanmiddag nog niets dus ik belde eens... nou dat kon diegene nooit gezegd hebben want... weet ik veel wat voor praatje, maar ze komen nu morgenochtend. 

Update:

Hoi Ria. Ik begrijp dat het verwarrend is dat er voor het een wel en het ander geen bezorgkosten moet worden betaald. De regel is dat onder de € 100  bezorgkosten gerekend worden. De kerstbomen echter vormen daar weer een uitzondering op die bezorgen we altijd gratis.Ik zal daarom de € 5 in een envelop stoppen en met de chauffeur meegeven.

Kreeg ik als antwoord op mijn mailtje. Daar kan ik dan weer wel mee leven. Ik heb de €5 als fooi aan de chauffeur gegeven.

Een warme douche voor de Groenevakwinkel zullen we dan maar zeggen ;-)

Ria Woensdag 06 December 2017 at 3:36 pm | | Standaard

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Toch sympathiek dat de oude heer Nicolaas jullie niet is vergeten.
Hopelijk komt het goed met de aarde.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-12-’17 17:14
Sjoerd

Je weet niet wat voor ongedierte je allemaal in huis haalt met zo’n boom hoorde ik vandaag…

Sjoerd, (URL) - 06-12-’17 20:35
Irene

Dank u sinterklaasje voor het compliment, namens de paarden (bloos)

Irene, (URL) - 06-12-’17 22:08
Renesmurf

Ja, miscommunicatie komt vaker voor, maar uiteindelijk komt alles altijd wel weer goed.

Renesmurf, (URL) - 06-12-’17 22:38
Thérèse

Goed dat je hoofd weer best is. En ach, dat arme paard, zijn rug gebroken.

Thérèse, (URL) - 07-12-’17 01:02
John

Je hoort het steeds vaker dat we uit de zon moeten blijven. En het is zo lekker..

John, (URL) - 07-12-’17 09:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.