Mijlpaal

Voor het eerst sinds we hier wonen ben ik met beide voeten op de zolder geweest, het is hoog en ik durfde nooit en omdat ik een beetje aan het reorganiseren ben moest ik daar even wezen, tenminste, ik had iets nodig. Daarvoor moest ik altijd Joop aanspreken, dat is vervelend ik doe het liever zelf even, dan hoef ik ook niet te wachten.

Dus ik ging eens boven aan de trap staan, stok met haak mee dat is ook weleens handig als het niet tever staat en van het een kwam het ander en voor ik het wist zat ik erop! Wel richting rechtuit, de andere kant op doe ik de volgende keer, misschien, slik...

Maar goed de rommel is wat beter georganiseerd. Ik heb nu een rek op mijn kamertje, de technische ruimte is leger met net zoveel erin en de ruimte achter de kast op de slaapkamer is ook leger. Ik kan eigenlijk best goed opruimen en daar was ik druk mee vandaag, plus nog wat andere dingen.

En toen was het tijd voor een biertje.

Ria Zaterdag 26 Augustus 2017 at 6:45 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Ik pak me een wijntje als je het niet erg vindt…

Sjoerd, (URL) - 26-08-’17 22:16
Renesmurf

Zelf doen is altijd beter dan vragen! Maar besef wel, de meeste ongelukken gebeuren thuis.

Renesmurf, (URL) - 26-08-’17 23:01
John

Hier hebben we een zoldertje waar je niet op kan. Best jammer want de bergruimte is ook maar beperkt dus kan eigenlijk wel een zolder gebruiken. Aan de andere kant, hoe meer ruimte, hoe meer rommel je op slaat.

John, (URL) - 27-08-’17 09:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.