Mooi niet

Lekker rustig aan gedaan vandaag, oh nee valt eigenlijk wel mee, binnenkant van de auto gepoetst en het oud papier weggebracht. Een paar boodschappen in Zierikzee, ik was voor het eerst in de Action. Tsja wat zal ik ervan zeggen, ik vond wel wat ik zocht, dat was fijn. Ik wilde nog wat rondkijken maar moest toen ineens erg nodig... en dat kan daar niet. Het kassameisje vertelde vriendelijk dat de dichtstbijzijnde mogelijkheid bij de praxis was, dat wist ik niet, ook weer fijn om te weten.

Het was warm, geen wandelweer vonden we en toen we bijna thuis waren klonk het 'hee Ria, je kent me niet, maar ik jou wel', altijd leuk zulke ontmoetingen. Ze staat hier op een camping en heeft ook al eens gereageerd. Joop kwam er ook net aan, dus gezellig even staan kletsen.

Vanavond op het nieuws dat we met z'n allen meer aan krachttraining moeten gaan doen, ik kijk wel uit, ik heb dat nog nooit gedaan en dan moet je daar zeker op je zeventigste mee beginnen, mooi niet!

Ria Dinsdag 22 Augustus 2017 at 9:16 pm | | Standaard

vier reacties

Margo

Precies wat ik ook dacht: mooi niet! :-D

Margo, (URL) - 22-08-’17 22:03
Thérèse

Nou, dat lucht op. Doe ik het ook mooi niet. (hihi)

Thérèse, (URL) - 22-08-’17 22:27
Sjoerd

Daar beginnen we echt niet meer aan…

Sjoerd, (URL) - 23-08-’17 09:21
Dhyan

Ik neem wel een extra zware koffiemok.

Dhyan, - 23-08-’17 10:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.