Mooi en goed

's Morgens je deur uitstappen en de weelderig bloeiende Tibouchina zien, daar word ik wel vrolijk van. De tabaksplant begint nu ook te bloeien (zie onderste foto) en de hele plant ruikt heerlijk!

We hadden er zin in vanmorgen, het was windstil en nog lekker fris, ik was het eigenlijk niet van plan maar ook op slippers lukt dat prima.

Joop was bij de neuroloog, geen noemenswaardige veranderingen op de scan, niet in de zin dat ze klachten kunnen veroorzaken. Hij moet toch maar eens accepteren dat hij ook ouder wordt met de bijbehorende gebreken. Er komt nog wel een vervolg (vergeten wat precies en hij is er nu niet, maar dat vul ik nog in). Tsja de boel moet daar ook blijven draaien natuurlijk, ze moeten toch wat te onderzoeken hebben en Joop is gewillig (dat maak ik er maar van hoor).

Update:

Hij krijgt nog een neurologisch vervolgonderzoek, daar hadden ze pas iemand voor aangetrokken  dus dat duurt nog wel even eer hij daarvoor aan de beurt is.

Ria Woensdag 16 Augustus 2017 at 6:08 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Er gaat niets boven een goede gezondheid…

Sjoerd, (URL) - 16-08-’17 21:17
Thérèse

Wat een pracht van een plant; kun je echt van genieten. En toch mooi, dat ze niks bijzonders gevonden hebben?

Thérèse, (URL) - 16-08-’17 22:48
Jan K. alias Afanja

Hopelijk brengt dat vervolgonderzoek ook geen nare zaken aan het licht. Handjes lekker dicht knijpen zo lang je nog in redelijke tot goeie gezondheid wat rond kunt blijven scharrelen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-08-’17 13:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.