Minder kleurrijk

Het viel nog wel mee dacht ik en waagde een klein rondje, maar ik had toch een paar keer moeite om overeind te blijven, zeker boven op de dijk. Nog geen schade tegengekomen verder.

De spruitjes zijn bijna op, nog een paar paarse rijtjes en het is gebeurd. Volgens mij was het een prima spruitenjaar.

Gisteren hebben de kopers de Spitfire opgehaald. Joop zijn snor, mijn haren en de oren van Didi zullen niet meer wapperen in de Spit. Ons leven is weer een klein beetje minder kleurrijk geworden, dat compenseer ik dan maar door wat meer te kleuren.

Terug naar België waar hij oorspronkelijk vandaan komt, jonge mensen, ze waren er blij mee. Ik denk dat hij aardig vertroeteld gaat worden en misschien dat Irene hem nog eens voorbij ziet rijden en denkt: 'ha, koffievisite!'

Ria Donderdag 23 Februari 2017 at 6:45 pm | | Standaard

zeven reacties

Irene

Ja zeg. Ik vind voorbijrijdende Spits alleen leuk als Ria en Joop de koffievisitie zijn, je denkt toch niet dat ik wildvreemde Spitrijders zomaar binnen zou laten. Kom maar gewoon met de Golf hoor en breng Didi mee, die past vast veel makkelijker achterin dan in de Spit ;-)

Irene, (URL) - 23-02-’17 20:29
Wieneke

Leuk om te weten dat de nieuwe eigenaren er hart voor hebben. Ik heb zelf niks met auto’s, maar ik kan me dat zo voorstellen. Wat een storm was het, he? Zelfs in onze toch vrij luwe regio was het behoorlijk hevig.

Wieneke, (URL) - 24-02-’17 09:54
Sjoerd

Mij zou het ook pijn doen, maar soms kun je niet anders…

Sjoerd, (URL) - 24-02-’17 10:07
Thérèse

Krijg je nu niet een beetje een prop in de keel, Ria? Nou ja, lekker doorgaan met kleuren en ook eens gaan exposeren!

Thérèse, (URL) - 25-02-’17 15:06
hanscke

Ik zou het jouw plaats best wel erg gevonden hebben om weer iets weg te doen waar ik heel veel van gehouden heb. Maar gelukkig ben ik jou niet, wij hebben geen Spitfire

hanscke, (URL) - 26-02-’17 22:34
ria

Nou heel veel van gehouden vind ik een beetje zwaar hoor het is maar een auto. We hebben er plezier mee gehad. Leuke tochtjes gemaakt maar sat werd ook steeds minder. Nee ik heb er geen hartzeer van. Wij zijn maar een stelletje rare geloof ik.

ria, (URL) - 26-02-’17 23:50
marlies

) nou raar? gewoon nuchtere aardse no nonsens zeeuwen. daar is niks raars aan. zouden er wat mij betreft best wat meer van mogen zijn.

marlies, - 02-03-’17 22:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.