Uit de tocht

Ruim viereneenhalf jaar geleden is het alweer dat Miriam na drie maanden blokhut naar het boerderijtje verhuisde.

Tochtig en vochtig, oud en muf en dat bleef het. Ze zag erg op tegen nog een lange winter daar, maar nu eindelijk kreeg ze bericht, op haar verjaardag, dat ze een huisje kreeg toegewezen in Haamstede. Dat is wel een stukje verderop maar die afstanden stellen hier ook niet zoveel voor. De kapsalon blijft gewoon waar die nu zit natuurlijk.

Dat wondertje van gisteren was zij ook natuurlijk, honderd meter hier vandaan geboren gisteren achtenveertig jaar geleden.

De rest blijft nog een raadsel en dat zal ook nog wel even duren.

Het was heerlijk vandaag, lekker fris wandelweer. Daarna een heerlijke pan pompoensoep gemaakt, Ina kwam ook weer eens langs voor een wijntje en vanavond nog even naar Zierikzee want de stokjes waren op en een beetje hond kan nu eenmaal niet zonder stokjes.

Ria Donderdag 06 Oktober 2016 at 8:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

aargh

Wat fijn voor Miriam! Oude boerderijtjes zijn alleen leuk als je een hartstochtelijk klusser bent. Succes vast met de verhuizing.

aargh, (URL) - 06-10-’16 21:26
Thérèse

Ah een raadsel is opgelost. Wat een verrassing en wat een heerlijk verjaardagscadeau.

Thérèse, (URL) - 06-10-’16 21:44
Ina

Wordt vast heerlijk voor Meream in Haamstede. Leuk huis!!!

Ina, - 06-10-’16 21:49
Sjoerd

Leuk huisje, daar kun je wel wat mee. En zover is het natuurlijk ook niet weg en vlakbij Brood- en Banketbakkerij Sonnemans… daar schenken ze heerlijke koffie en kun je lekker brood krijgen.

Sjoerd, (URL) - 06-10-’16 22:22
Sjoerd

Overigens is de foto die morgen op mijn site staat bij Sonnemans gemaakt…

Sjoerd, (URL) - 06-10-’16 22:23
Wieneke

Dat is fijn voor Miriam. Ik ken dit straatje wel, want we hebben diverse keren een huisje gehad op de vakantieparken daar. Niks mis met het dorp Haamstede! En ze hebben er een grote AH. :-)

Wieneke, (URL) - 07-10-’16 09:31
hanscke

Dubbel gefeliciteerd, wat zeg ik driedubbel, en met jouw moederschap en met de verjaardag van Mirjam en met het mooie vooruitzicht van een nieuw onderkomen voor Mirjam wat klaarblijkelijk naar de zin is en in haar smaakgebied ligt. .

hanscke, (URL) - 09-10-’16 11:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.