Tuingedoe

Voor het eerst gras gemaaid vandaag, het lijkt wel of de groei er helemaal uit is, één en al mos ook. De grasmaaimachine moest ook weer even wennen, die wilde niet erg op dreef komen. Verder wat opgeruimd zodat het er weer wat netter uitziet, de boel is er niet op vooruit gegaan met het afbreken van de hokken, maar als alles weer een beetje in het blad zit en de bloemen bloeien ziet het vast weer beter uit. 

Ook alvast wat stekken en zaailingen in potten gedaan, dan kan ik als de terrastegels gelegd zijn in Zonnemaire daar de boel ook een beetje gaan versieren.  Ik kan niet wachten eigenlijk.

Ria Zaterdag 02 April 2016 at 4:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Thérèse

Ja, eigenlijk zijn jullie er ook klaar voor. Alle hokken afgebroken en de tuin wat bijhouden, verder niks meer, dacht ik?
Ik hoop voor jullie dat het nu niet lang meer duurt.

Thérèse, (URL) - 02-04-’16 18:04
Sjoerd

Ik heb vandaag ook voor de eerste keer weer het gras gemaaid. En een niet al te klein betonblok gesloopt. Voorlopig ben ik dus afgemeld…

Sjoerd, (URL) - 02-04-’16 21:43
aargh

Jullie waren mooi op tijd met het sloopwerk, het zal nu snel genoeg groen worden, dan zijn de sloopsporen zo gewist en als het wat droger is komt dat gras ook wel weer bij.

aargh, (URL) - 03-04-’16 12:35
Jan K. alias Afanja

Ik ben toch zo blij dat wij geen gras meer in de tuin hebben … :-)
Het zal nu snel groen kleuren in de tuin, dat geef ook rond jullie oude woning vast weer een veel vriendelijker beeld.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-04-’16 14:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.