Net niet

We mochten er nog niet op lopen vandaag, maar toch even een fotootje gemaakt van de keurige garage. De tegels waren eigenlijk voor binnen bedoeld, maar daar heb ik toch vanaf gezien. Voor de garage zijn ze prima. Binnen, krijg ik nu stenen planken, lichter in de kleur van de trap en niet zo glad.

Binnen wordt het ook steeds netter, we zijn lekker opgeschoten vandaag. Morgen weer verder.

Het kostte even wat moeite om op dreef te komen, maar dan daarna ging het wel, recht blijven is het best. Joop rolt en ik doe de randjes, daarbij hoef je niet van die brede bewegingen te maken.

Eind van de middag wilde Joop de keuken officieel bestellen, telefonisch, maar dat ging niet, daarvoor moesten we komen. Dus aten we snel een boterham en reden naar Barendrecht en als je dan denkt dat dat in een kwartiertje gepiept is... nou mooi niet.

Alles werd tot in detail opnieuw doorgenomen en dat was eigenlijk best fijn want ik heb nu geen hoogglans meer, want dat is er alleen in spierwit en dat wil ik niet. Nèt niet wit, met een zwart blad, dat nog wel, zonder spikkels. Eind april geleverd, dus dat duurt nog even.

Ria Woensdag 30 Maart 2016 at 9:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

tien reacties

Brillie

Is die trap wel veilig voor jullie leeftijd?

Brillie, - 30-03-’16 22:22
Irene

O mooi, de kleur van de stenen planken tzt en van de keuken. Een keuken bestellen is een hoop werk, vertel mij wat. Eind april vind ik nog best snel.

Irene, (URL) - 30-03-’16 22:27
ria

Ik denk dat jullie keuken ook wel iets uitgebreider is, maar ik vind het al fijn nu dat alles erin past wat ik graag wil hebben, Met twee bovenkastjes is het best een compleet geheel. Ik ben er denk ik erg blij mee, zoals ik ook steeds blijer word met het hele huis en daar was ik al zo blij mee, kan je nagaan!

ria, (URL) - 30-03-’16 22:33
Thérèse

Wat mooi en ruim, Ria. Het lijkt helemaal geen klein huis. Ik begrijp dat je er hartstikke zin in hebt.

Thérèse, (URL) - 30-03-’16 22:34
Renesmurf

Ik vind dat het toch behoorlijk opschiet allemaal, het gaat ook zo vlug. En toch moet een mens geduldig zijn, een dag is zo kort.

Renesmurf, (URL) - 30-03-’16 23:17
John

Hoogglans in de keuken is niet mooi ook. Althans dat ben ik van mening.

John, (URL) - 31-03-’16 09:16
Wieneke

Nooit hoogglans nemen en zeker niet in een keuken, want je blijft vingerafdrukken wegpoetsen. Wat een snelle levering, het is morgen al april.

Wieneke, (URL) - 31-03-’16 09:50
Sjoerd

Dat schiet mooi op zo… Lekker licht en luchtig.

Sjoerd, (URL) - 31-03-’16 12:20
Jan K. alias Afanja

Menige garage zou jaloers zijn op zo’n mooie vloer, denk ik. Voorts proef ik hier vandaag weer een stukje optimisme. Heel goed, ga zo voort! :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-03-’16 13:17
aargh

Ja een huis kopen is haast nog eenvoudiger dan een keuken kopen.
Wat een ruimte daarbinnen! Ik vind het altijd zo mooi als een huis nog leeg is, gewoon muren en ramen en de zon die binnenschijnt.

aargh, (URL) - 31-03-’16 22:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.