Man man

Eerst naar Zierikzee vanmorgen. Mijn schijfje was dan wel gerepareerd en wel terug, het wilde nog steeds niet openen, gelukkig in de winkel ook niet toen ze het probeerden. We wachten af.

Daarna ging ik nog even in de tuin aan de slag, eenmaal bezig met knippen wil ik dat ook maar zo snel mogelijk afmaken. Lekker nog een stukje gedaan en de blarenhopen van gisteren met de vuilnis mee kunnen geven. Dat ruimt lekker op.

Vanmiddag lekker gewandeld. Ik had wel ruim 15000 stappen, maar daar waren er ook nog van een uurtje tuin bij. ik heb nog niet uitgevonden hoe ik dat kan scheiden, ik denk eigenlijk niet dat dat kan.

Daarna nog eventjes opgeruimd en gemaaid, alles water gegeven, man man zo druk als kleine baasjes.

De kip was bedorven, die rook raar, dat heb ik eigenlijk nog nooit gehad, maar vanmorgen al uit de diepvries gehaald en ik denk te lang op het aanrecht gelegen, ik weet niet, maar ik ben één keertje ziek geweest van kip, daarna heb ik het tijden niet gegeten. Nu lust ik het weer een beetje al zal het nooit mijn lievelingseten worden, dus ik heb het weggegooid en wat eieren gekookt, dat ging ook goed bij de sla en gebakken aardappels. Ik doe tegenwoordig een avocado door de sla, lekker!

Ria Dinsdag 16 Juni 2015 at 8:23 pm | | Standaard

zeven reacties

Thérèse

Wat een prachtige bloemen, Ria. En een avocado door de sla, goed idee.

Thérèse, (URL) - 16-06-’15 21:15
ria

Dat zijn Zeeuwse knopjes Therese, die twee bovenste, de onderste zijn orchideeën natuurlijk :-D

ria, (URL) - 16-06-’15 21:22
Marijke

Dacht altijd dat het Zeeuwse knoopjes waren. Dat hebbie met die importzeeuwen hè: ze horen de klok luiden maar weten waar de klepel hangt, ho maar!
Jullie tuin ziet er fantastisch uit hoor!

Marijke, (URL) - 16-06-’15 22:21
Sjoerd

Ik ben ook driftig aan de slag geweest met het overbodige groen in de tuin. Morgen komen ze de groenbak ledigen. Ik heb al een grote… maar die zit ook iede3re keer ramvol.

Sjoerd, (URL) - 16-06-’15 22:47
Renesmurf

ja, als je al meteen denkt dat het niet goed is, weg er mee.
Dan maar de eieren, en dat komt ook weer uit een kip!

Renesmurf, (URL) - 16-06-’15 23:38
tineke

Wat een mooie bloemen zeg die Zeeuwse knopjes ik heb ze nog nooit gezien.
Met kip moet je altijd uitkijken en avocado is nog gezond ook en lekker.

tineke, - 17-06-’15 08:05
Jan K. alias Afanja

Met kip en ander vlees kun je in deze tijd van het jaar niet voorzichtig genoeg zijn. Maar ach, een dagje zonder vlees kan helemaal geen kwaad.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-06-’15 13:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.