Meeeters

We hebben een meeeter of twee, misschien wel drie, want er was in een paar dagen tijd een pak zelfrijzend bakmeel, restje pasta voor twee personen, wat rijst en vermicelli verdwenen, want dat staat allemaal in dat smalle keukenkastje onder het gasstel. Opengebroken pakken, zo voor het pakken. Ik gebruik eigenlijk nooit voorraadbussen of dozen, dat past er nooit in en dan heb je weer over en moet er toch nog ergens een aangebroken pak staan...

Maar de pasta en het zelfrijzend bakmeel waren blijkbaar favoriet, want die waren leeg, opperdepop! En daar moet je dan weer erg veel van poepen blijkbaar. Dat heb ik natuurlijk allemaal netjes opgeruimd en weer zo'n mooi schaaltje met blauwe korreltjes neergezet, ook lekker! Eigenlijk voor ratten, maar muizen lusten ze ook. Ze hebben al één schaaltje leeg.

Wat was het heet hè. Vanmorgen nog wel even in de tuin gerommeld, maar vanmiddag voornamelijk onder een boom doorgebracht. Ook weer niet normaal dit. Het lijkt wel of er niets meer gewoon kan gaan.

Ria Vrijdag 05 Juni 2015 at 6:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

acht reacties

joke

De krenten in de cake…

joke, - 05-06-’15 20:02
marlies

pas je wel op met de blauwe snoepjes? want een kat of een uil die zo’n muisje vangt…..

marlies, - 05-06-’15 20:08
ria

katten lopen hier weinig en uilen zie ik al helemaal nooit, dan moeten ze maar niet binnen komen hoor Marlies, eigen schuld blauwe bult ;-)

ria, (URL) - 05-06-’15 20:11
tineke

Getver zitten die beesten ook al binnen hopelijk eten ze zich blauw. Ja dat was het vandaag heet… ik heb mezelf opgesloten in mijn koele kamer.
Het was niet te harden buiten pff.

tineke , - 05-06-’15 21:58
Sjoerd

Ach, morgen is dat weer weer over. Ratten en muizen maken hier geen kans met Kaatje in de buurt. Daisy is te oud, die kon er ook wat van en Ollie is een mannetje, die wil alleen maar spelen… Hier vlucht alles naar de buren, en die zijn daar niet gelukkig mee.

Sjoerd, (URL) - 05-06-’15 22:07
Thérèse

He wat vervelend, dat ongedierte. Kan je Didi niet africhten??

En ja, het was heet. Ik was zo stom om een boodschap pas ‘s middags te doen en op de terugweg kreeg ik het toch warm.

Thérèse, (URL) - 05-06-’15 22:42
Jan K. alias Afanja

Dat soort meeeters zou ik ook liever zien gaan dan komen.
Het hete weer ging hier gisteravond gepaard met een windhoos die bij een paar buren de schuttingen uit de tuin rukte. Gelukkig staan onze schuttingen dankzij een handige zwager zo stevig als een huis.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-06-’15 18:34
Margo

Neem een kat!

Margo, (URL) - 08-06-’15 19:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.