Rondje tuin

De rozemarijn begint te bloeien. De knopjes zitten er lang, maar sommigen gaan nu open. Na de bloei gaat weer flink de schaar erin.

Hele kleine bloemetjes zijn het.

De Helleborus staat ook weer te blinken, het is nu voor de tweede keer dat hij bloeit. Van het zaad dat vorig jaar gevallen is zie ik niets opkomen

Ik neem tenminste aan dat dit zaad is.

En dit bloeit ook, maar die had ik volgens mij nog moeten knippen, het zijn nu hele lange stengels. Misschien kan het nog, ik heb geen idee. Ik weet ook niet hoe hij heet. Als ik iets gekocht heb bewaar ik altijd die kaartjes die in de potten zitten, maar waar was dat nu toch ook alweer.

Vanmorgen een nieuwe wasmachine besteld, inclusief opfriswasje. Ik vulde bij de voorkeuren een wat hoger centrifugetoerental in en energiezuinig moest hij zijn. Verder maakt het me niet zoveel uit. Je gebruikt toch maar een paar programma's. Dinsdag komt hij, daar kan je toch niet voor tobben.

Ria Zondag 22 Februari 2015 at 5:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Dat ziet er al goed uit bij jou in de tuin. Hier loop alles wat achter. De zon komt in de winter nergens bij.

Sjoerd, (URL) - 22-02-’15 21:41
John

Hier staat ook al wat in bloei. Niet veel maar het komt. De lente komt steeds dichterbij :)

John, (URL) - 23-02-’15 10:06
Jan K. alias Afanja

Veel meer dan de eerste sneeuwklokjes en de eerste paarse puntjes van de krokussen valt er in ons tuintje nog niet te zien, maar we zitten dan ook een paar honderd kilometer noordelijker. Maar ik blijf optimistisch, eens zal ook hier het voorjaar zijn intree doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-02-’15 12:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.