Is er iets?

Ik heb het verslapen vanmorgen, dat komt door mijn gesnurk. Door de verkoudheid zitten mijn neusholtes nog wat dicht, blijkbaar vooral tegen de ochtend en dan begint de ellende van vooral zwaar ademhalen, dat hoor ik zelf ook, heel vervelend, niet alleen voor mij.

Lekker gewandeld in de schemer want licht is het zowat niet geweest, ik zet die bewegende schemerlamp maar wat aan en ben inmiddels wel aan een wijntje toe.

Verder wil ik nog even kwijt dat als je iets van me wilt weten, het maakt niet uit waarover, dat je me dat altijd kunt vragen. Ik ben een open boek, heb niets te verbergen en vragen staat vrij. 

Dat voorkomt leugens.

Ria Zondag 30 November 2014 at 4:01 pm | | Standaard

negen reacties

Margo

Mensen willen niet van jou iets weten, maar liever iets over je weten en er over roddelen. Jij woont ook in een dorp toch? Laat ze lekker, hebben ze wat te doen.

Margo, (URL) - 30-11-’14 17:51
tineke

Vervelend dat gesnurk en zeker voor de ander ik krijg ook nog vaak een duw tegen me aan.
Laat ze lullen Ria..je moet maar zo denken… Zo lang ze niet van me vreten vind ik het best!

tineke, - 30-11-’14 19:00
hanscke

Ik ben weer helemaal bijgelezen. Als het goed is kan ik vanaf vandag weer wat vaker mijn rondje maken. De grote drukte van verven behangen en vloeren leggen is voorbij. Gelukkig. Maar hoe ik het versier weet ik niet, iedere keer denk ik dat het rustiger wordt, maar het wil steeds niet echt lukken om meer tijd te krijgen. Hoe is het met de verbrande vingers. Ik schrok echt wel even toen ik het las.

hanscke, (URL) - 30-11-’14 20:00
ria

Goed hoor, er zit alweer een velletje op en ik kook weer dat het een lieve lust is ;-)

ria, (URL) - 30-11-’14 20:07
Jan K. alias Afanja

Mooie sfeervolle landschapsfoto’s weer.
Van dat nummer van The Cats ben ik minder gecharmeerd, maar dat kon jij natuurlijk niet weten …
Gezellige avond nog bij je bewegende schemerlamp.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-11-’14 20:26
Sjoerd

Niets is rotter dan dat men leugens over je verteld. Daar kun je je niet tegen verweren. Leg het gewoon naast je neer en zeg iedereen gewoon een goede dag. Dat ontneemt de mensen om nog wat te zeggen. Dat geeft aan dat jij beter in je schoenen staat, want leugens worden nooit direct aan jou verteld…

Sjoerd, (URL) - 30-11-’14 20:52
Irene

Bewegende schemerlamp? Is dat de tv? (“Irene komt overal te laat achter’ ;-) )

Irene, (URL) - 30-11-’14 21:53
ria

haha ja dat is de tv Irene :-)

ria, (URL) - 30-11-’14 22:06
John

Als er leugens over je verteld worden is dat niet leuk, maar trek het je niet aan Ria. Je weet zelf beter en de mensen die je kennen en van je houden ook.

John, (URL) - 01-12-’14 07:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.