Stinkend benauwd

Ze hebben de lettertjes nog een beetje klein gehouden, eigenlijk zitten ze nog in de ontkenningsfase, maar ze staan er toch echt hoor, PEPERBOLLEN! Lekker! Natuurlijk koop ik ze nog niet, maar we mogen wel proeven alvast. Ik denk dat ik tot Sinterklaas wel één zakje proef en een stuk of vijf zakjes koop, dat vind ik een goede verhouding, deze komen tenslotte van de Sint zelf. De Pieten strooien met die bruine harde dingen.

Het was stinkend benauwd vandaag. De buurmanboer strooide uitbundig met mest vanmorgen, we hielden de deuren en ramen maar een beetje dicht. Lekker gewandeld waar geen stank was en vanmiddag nog even bij de milieustraat  en de oud ijzerboer langs. 

Verder heb ik nog een kantenmaaier of liever gezegd een grastrimmer en een Gardena strooimachine in de aanbieding, plus 50 meter priksnoer met wat gratis lampjes.

De pan met bijenwas hadden we al gelost, maar toch vond ik het zonde en heb hem weer terug in de kofferbak gezet, 'daar kan ik toch ook nog wel iemand blij mee maken' denk ik dan...

Ria Vrijdag 05 September 2014 at 6:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

Margo

Oh bah dat gieren herinner ik me nog wel van onze boerman lang geleden! Als je de link van priksnoer aanklikt krijg je de pan met bijenwas te zien.
Ja het was warm vandaag, gisteren was het aangenamer, met het zonnetje erbij.

Margo, (URL) - 05-09-’14 19:21
ria

oh hahaha :-D

ria, (URL) - 05-09-’14 19:24
aargh

Oh is het was, ik zat al te griezelen met het idee dat het een pan vol oude supervette jus was of zo. En toen je over pepernoten begon dacht ik aan pepernotendeeg. Heb je een batikverleden?

aargh, (URL) - 05-09-’14 20:01
aargh

O nee, natuurlijk, een bijenverleden :D

aargh, (URL) - 05-09-’14 20:02
ria

Hahaha :-D

ria, (URL) - 05-09-’14 20:13
Renesmurf

Ja, de R is weer duidelijk in de maand! Alhoewel ik er hier nog niks van gezien heb. En die stank, dat is een nadeel van het platteland, hier ook geen last van.

Renesmurf, (URL) - 05-09-’14 23:18
Sjoerd

weggooien wat je weg wil gooien is de beste optie. Niks mee terugnemen…

Sjoerd, (URL) - 05-09-’14 23:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.