B-day

Het klonk erg indrukwekkend moet ik zeggen en ik had geen idee waarom ze het deed eigenlijk. De boer was op het land bezig, maar dat doet hij wel meer. Tot ik de deur opendeed en ze heel voorzichtig naar de handdoek liep die over de leuning van de bank hing, dat was blijkbaar de oorzaak, die hangt daar anders nooit....

Beetje somber weer vandaag en vanmiddag een paar uur regen. Ik breide en deed boodschappen in de stad, dat was het. Joop speelde zolang het droog was in de tuin en zat daarna achter zijn pc.

Ik zag in Zierikzee hoe een meisje tegen een auto aanreed en viel, of de auto reed tegen haar aan, want het meisje had voorrang. Ze stond gelijk weer op en de Duitse automobilist stapte uit en sloeg een arm om haar heen, het meisje liet blijken dat het goed met haar ging en wilde weer opstappen, maar dat viel toch blijkbaar tegen. Het was vreselijk druk, overal, naar, vanaf en in Zierikzee en het verkeer stond gelijk vast. De Duitser zette zijn auto aan de kant zodat iedereen weer door kon, hij was blijkbaar ook erg geschrokken.

Ik vond dat hij netjes en goed handelde, voor hetzelfde geld was hij nadat het meisje gezegd had dat het goed was ingestapt en doorgereden en hij keek niets eens of hij zelf een krasje had. Hopelijk zijn ze allebei de klap weer te boven.

Ria Woensdag 06 Augustus 2014 at 5:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Wieneke

Op je gemakje bij het raam gaan liggen grommen tegen een handdoek, ach waarom ook niet?
Er zijn heus wel nette Duitsers, hoor Ria :-p

Wieneke, (URL) - 06-08-’14 19:32
Sjoerd

Vreemde zaken, ook in huis moeten eerst worden onderzocht. Dat doen onze katten ook, en op dezelfde wijze… Grommend erop af.

Sjoerd, (URL) - 06-08-’14 21:09
Thérèse

Goed hoor zo’n oplettende hond. Je kan niet weten, toch?
Gelukkig goed afgelopen die botsing. Hier begon het ook te druilen later in de middag.

Thérèse, (URL) - 06-08-’14 22:14
aargh

Leert ze spinnen: ;-)
Ja het is een bekende reactie als je valt, meteen willen opstaan en verder gaan voordat je goed en wel weet wat er aan de hand is. Zelfs zonder schade is het verstandig om even van de schrik te bekomen.

aargh, (URL) - 07-08-’14 08:41
aargh

Het was een vraag, maar het vraagteken is een : geworden.

aargh, (URL) - 07-08-’14 08:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.