Onderhoud

Eerst dacht ik nog 'straks doet ze het niet', maar na enig aandringen werden toch mijn oorwarmers afgeknipt. Ik ergerde me eraan en misschien staat iets langer dan wel leuker... zo leuk ben ik toch niet meer hoor.

Volgende stap wordt een nieuwe bril, ik zie zowat niets meer. Dat is minder natuurlijk, maar een nieuwe uitzoeken toch ook wel weer leuk. Ik denk dat ik dit keer voor een vlinderbril ga.

Vanmiddag wandelden Sil en ik een rondje terwijl Joop de nieuwe Windows Office installeerde. Verder moeten mijn tanden in de revisie een afgebroken gerepareerde voortand die lelijk wordt en een controlebeurt bij de tandarts, want ook kunst heeft onderhoud nodig.

Nieuwe steunzolen en ook eens naar de dokter, want het is natuurlijk onzin dat vrouwen na hun 60ste maar gewoon baarmoederhalskanker moeten krijgen zonder dat dat ontdekt wordt. Niet dat ik klachten heb, maar dat had ik voor mijn 60ste ook niet. Ook dit vind ik een goede zaak.

Wat de telefoon betreft had Joop nog een afdankertje van hemzelf te liggen, een Nokia zonder Wifi en dat is nu juist het enige dat ik als nieuw extra wil. Ik hoef niet altijd op het internet te kunnen, geen goed fototoestel erin, maar als er Wifi in de buurt is wil ik daar wel gebruik van kunnen maken. Mannen... als ze het zelf 'nodig' hebben mag het wat kosten hoor, maar owee als moeders een nieuwe wil. Ik heb hem nu in gebruik, eens kijken of het bevalt...

Mijn lijf is doorgemeten door Sil, vorige keer ging het niet goed, toen had iedereen hetzelfde resultaat, nu zit ik op een mooi gemiddelde. Het is waar ze mee bezig is op dit moment, dus oefenen en uit proberen doe je dan op je familie natuurlijk.

Ria Vrijdag 10 Januari 2014 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

marlies

nou, ik hoef geen logje te schrijven: jij kunt dat in mijn plaats best. alleen ben ik geen nieuwe bril van plan maar ik was wel bij de opticien om een lamme poot vast te laten zetten. de kapper heb ik maar hier gedaan zodat ik daar geen tijd voor kwijt ben als ik richting jou zou willen gaan. het maakt me meteen een stuk aangenamer om naar te kijken en het voelt echt beter. als je haar maar goed zit was zelden zo van toepassing als nadat ik vanavond bij de kapper vandaan kwam. de extra orthopedische zolen worden komende week geleverd. de tandarts ontdekte een gaatje onder een kroon, dus die moet er af en mt wat geluk kan hij er na het vullen ook weer op. als dat allemaal klaar is hoop ik een gaatje te vinden om in de trein te gaan zitten en wie weet ben ik tegen die tijd ook wel weer aan knippen toe.

marlies, - 10-01-’14 21:50
ria

Haha, ja soms moet het allemaal even he en dan zijn we er weer voor een tijdje vanaf. Hopelijk rollen we zo een beetje het voorjaar in…

ria, (URL) - 10-01-’14 22:38
Renesmurf

ja, mooi verhaal. Hoe uiterlijk je bezighoudt en wetende dat gezondheid toch het belangrijkste is. En zo leven wij voort. Ik vind controle niet verkeerd, hoewel ik ook vind dat je niet moet gaan zoeken naar allerlei dingen, mensen moeten ondertussen ook nog leven. En helaas hoort angst daarbij.

Renesmurf, (URL) - 10-01-’14 22:54
Sjoerd

Gewoon op zijn tijd even doorsmeren en olie verversen. Wat goed is voor een auto….

Sjoerd, (URL) - 10-01-’14 23:13
Margo

Jeetje je bent wel in de revisie zeg! Grote beurt zeg maar. Vlinderbril? Ik ben benieuwd!
En even van vrouw tot Joop: zeg Joop, Ria verdient een smartphone hoor, met wifi. Kom op zeg wat krijgen we nou? Als tegenprestatie mag jij ‘m later als zij weer een nieuwe wil! :-D
Succes met alles Ria! Je bent straks weer als herboren!

Margo, (URL) - 10-01-’14 23:49
ria

Ja, nu de afspraken nog maken Margo.

ria, (URL) - 11-01-’14 09:32
Redstar

Grappig. Ik open je site en mailtje van jouw reactie bij mij komt binnen :)
Wifi vind ik toch wel een uitkomst nu. Lekker mijn abonnement mee kunnen aanpassen, en de camera in mijn telefoon is belachelijk goed. :)

Redstar, (URL) - 11-01-’14 09:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.