Niets blijft

Mijn nieuwe tasje was blijkbaar niet goed te zien toen ik het erover had, bij deze een betere foto. Het is net iets ruimer dan mijn oude, zodat ik op een normale manier mijn telefoon kan pakken als die gaat, alles past net iets beter, of nee eigenlijk kunnen mijn handen er makkelijker in. Ruime ritsgaten, geen rare flappen en lekker goedkoop. Gekocht bij schoenmakerij Neleman op de dam in Zierikzee, die heeft veel leuke tasjes.

Vandaag verplantte ik de vaste planten die nog in potten stonden naar een vast plekje in de tuin en maaide het gras nog eens, het was vanmorgen nog best lekker, maar daarna kregen we regen.

Tussen de buien door wandelde ik een rondje en zocht in de winkel naar een lamp voor in de kast. Eentje die direct veel licht geeft, die zijn er wel blijkbaar, maar ze hadden ze niet. Vroeger kocht je gewoon een lamp van 75 watt en dan wist je wat je had, ik kan er nog niet erg wijs uit hoor.

"En wat viel u nu het meest op aan de troonrede?"

"Dat het een koning was in plaats van een koningin."

De hoedjes vielen een beetje tegen dit jaar, ik heb er tenminste niet veel gezien, misschien wordt dat met het aftreden van Beatrix ook wel minder.

En nu treedt Martine ook al af...

Ria Dinsdag 17 September 2013 at 6:47 pm | | Standaard

zeven reacties

Irene

Welk is nu het nieuwe? Ze zien er alletwee nieuw uit. Dat kleine heeft een leuk logo, misschien moet ik ook eens naar schoenmakerij Neleman. O nee, geen webwinkel ;-)

Irene, (URL) - 17-09-’13 20:33
ria

Dat kleintje is mijn fototoesteltasje :-)

ria, (URL) - 17-09-’13 20:39
Brillie

Op mijn site kan je een mooi gedicht lezen. Ook veel leuker dan wat dan ook.

Brillie, (URL) - 17-09-’13 21:01
ria

Dat heb ik gelezen, maar reageren ging niet

ria, (URL) - 17-09-’13 21:48
Renesmurf

ja, nieuw is niet altijd beter, maar soms wel.
En zo is er weer een Prinsjesdag verregend, ja, en zo raast het jaar alweer voort.

Renesmurf, (URL) - 17-09-’13 23:31
Jan K. alias Afanja

Wij lijken hier al een paar dagen het mooiste weer van het land te hebben, ook vandaag scheen het zonnetje weer lekker tussen vriendelijke wolkenplukjes door.
Stijlvol afscheid van Martine, dat had ik nog gemist, net als de Troonrede trouwens, maar heb ik weer noet veel aan gemist, geloof ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-09-’13 17:13
Sjoerd

Regen, regen en nog eens regen. Ik ben er nu al klaar mee.

Sjoerd, (URL) - 18-09-’13 19:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.