Finishen

Vanmorgenvroeg Joop in Zierikzee gebracht, met het idee, dat ik dan ook eens aan de finish zou staan, want 'ik ben er nooit'. Kleumen bij hardloopwedstrijden en marathons ik heb het eigenlijk nooit veel gedaan, want eenmaal binnen, kapot en gebroken wil je dan toch alleen maar naar huis en val je elkaar echt niet juigend in de armen. Dus als de terugreis geregeld was, bleef ik lekker thuis, of deed wat anders.

Maar vandaag was ik er, net iets te laat want hij zag mij aankomen in plaats van ik hem, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk, het gaat om het idee.

De duivengoeroe en ik waren eerder al druk met het verwelkomen van de duiven, die deden het hartstikke goed vandaag en kwamen allemaal achter elkaar binnen, gewoon goed op tijd, niks lang wachten, we hebben gelachen samen dat het zo goed ging.

En eindelijk zag ik vanmiddag de fontein op het Havenplein eens in werking en de banken zijn leuk! Er wordt druk gebruik van gemaakt. Ik ben helemaal om! Nu nog wat groen...

Ria Zaterdag 07 September 2013 at 7:13 pm | | Standaard

vijf reacties

aargh

Elkaar in de armen vallen is ook niet echt lekker als een van de twee kledder is van het zweet ;-) Wij doen het wel, maar wij zijn dan allebei kledder. Maar je was er toch maar. Het is weer zonnebloementijd zie ik.

aargh, (URL) - 07-09-’13 19:53
Renesmurf

ja, dat groen ben ik ook groot voorstander van! En zo.
Qua sport heb ik mijn hoogtepunten al reeds gehad.

Renesmurf, (URL) - 07-09-’13 21:37
Sjoerd

Ik ben ook een fervent medestander van meer groen en minder beton. Lekker dat Joop het goed doet na al zijn problemen.

Sjoerd, (URL) - 08-09-’13 11:07
Therese

Gefeliciteerd Joop!!! En ook nog door jouw eigen Ria afgehaald worden, ietsje te laat, maar toch. En de duiven ook al zo hun best gedaan. En een mooi Zierikzee, wil ik ook zeker gaan zien.

Therese, (URL) - 08-09-’13 17:18
ria

Zierikzee moet je zeker doen Therese en ik doe je even een berichtje ;-)

ria, (URL) - 08-09-’13 18:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.