Saai

Ik ben het huis een beetje aan het nalopen of sommige plekken nog even een lik verf nodig hebben voor de winterse buien weer losbarsten. Vanmiddag lekker gewandeld en eens een mais geplukt onderweg, deze was een beetje droog, het moet eigenlijk een kleinertje zijn.

Halfverwege kom ik soms Joop tegen tegenwoordig, dan maken we even een praatje en gaan we weer ieder onze weg. Joop in rap tempo met muziek op zijn hoofd, die plukt geen mais en hoort ook geen vogeltjes, saai hoor, maar ja hij traint voor de fietstest...

Verder ben ik er stil van...

Ria Maandag 02 September 2013 at 7:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Therese

Wat gek hè om elkaar zo terloops tegen te komen. Ik kies ook voor de vogeltjes en alles meer. Muziek kan je thuis nog volop horen.

Therese, (URL) - 02-09-’13 20:19
aargh

Groot gelijk. Ook bij rap tempo kan het prima zonder muziek, lekker zonder draden en doppen en met vogeltjes en de wind. Maar maïs vind ik niet lekker. Voor een goede braamstruik wil ik wel even stoppen.

aargh, (URL) - 02-09-’13 20:36
Sjoerd

Alleen zijn met de natuur, daar wordt je vanzelf stil van.

Sjoerd, (URL) - 02-09-’13 21:16
Irene

Ja, de een geniet en de ander heeft het daar veel te druk voor ;-)

Irene, (URL) - 02-09-’13 21:47
Margo

Dat maisje is nog lang niet te eten! Er moeten lekkere gele ronde pitten aanzitten. Koken en dan met boter en zout, hmmmmmmm heerlijk, zo van de kolf afbijten! :-)

Margo, (URL) - 02-09-’13 23:09
Redstar

Saai is dat niet echt hoor Ria, maar ik moet toegeven, ik jog zelden met muziek op. Het geluid van buiten zijn wil ik toch niet missen.

Redstar, (URL) - 03-09-’13 08:23
Jan K. alias Afanja

Ik luister graag naar muziek, maar in de natuur heb ik genoeg aan het geluid van de vogels en andere natuurlijke geluiden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-09-’13 13:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.