Mis!

Ik dacht kom, ik loop een stukje om en dan koop ik lekker een ijsje bij de patatkraam bij de duikers, maar die was gesloten. Geen patat en ook geen ijs vandaag en gisteren en morgen ook niet zo te zien, het was me nog niet opgevallen. De duikers brengen zeker ook alles van huis mee tegenwoordig, want als je zo de gemiddelde duiker bekijkt is het toch niet dat ze niets eten... ze noemen het een sport, dat duiken, maar dat zie ik er niet zo aan af eigenlijk.

Nee dan wandelen, dat is goed voor lichaam en geest zo blijkt maar weer, want onderweg schoot me ook de naam van de plant van gisteren te binnen... het is de tabaksplant. Hij zaait zich makkelijk zo te zien, dus die hou ik er in.

We wandelden een lekker rondje, het was er weer voor. Storm gedraagt zich voorbeeldig. Slaapt lekker in de blokhut, op zijn kussen op de grond, zoals het hoort. Op een vies stinkend kleedje (zou Sil zeggen), er ligt namelijk niets lekkerder dan kleedjes die op z'n minst toch een klein beetje stinken.

Dan even een stukje film voor Sil, ik zie wel aan het aantal hits hoe erg hij gemist wordt...

Ria Zaterdag 24 Augustus 2013 at 7:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Die patatkraam is toch al lang niet meer in gebruik zo te zien.

Sjoerd, (URL) - 24-08-’13 21:38
Renesmurf

Ik denk dat het aantal hits niet altijd klopt hoor.
Maar goed, het is gewoon leuk om te zien!
En geen enkele sport snap ik.

Renesmurf, (URL) - 24-08-’13 23:20
Margo

Heb je een viervoetige logé? Hij houdt er wel graag de pas in zo te zien.

Margo, (URL) - 25-08-’13 02:10
Jan K. alias Afanja

Er gaat niks boven een goed belegde boterham met kaas aan de waterkant, en dat geldt eigenlijk ook na afloop van een (vaak niet al te lange) wandeling.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-08-’13 12:06
Redstar

Idd veel van die duikers lijken wel kogelvissen. Het ziet er eigenlijk niet uit :)

Redstar, (URL) - 25-08-’13 12:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.