Dingen

"Waarom heb jij geen Instagram" zei Margo gisteravond laat. Ik weer het verhaal van mijn ouwe grammofoon mobiel verteld, maar dat klopte niet volgens haar, het moest kunnen via mijn tablet. Dus ik weer me erin verdiept vanmorgen, Joop erbij gehaald en jawel, het gaat.

Ik ben nog steeds niet kapot van al die filtertjes op enkele uitzonderingen na en dan vooral bij anderen, maar natuurlijk ga ik het nu zo af en toe eens gebruiken en zorgen dat ik wat volgers krijg, dus meld je maar als je het ook hebt, want al doende leert men. Ik heb me vandaag al zoveel geergerd omdat het niet ging en er iets weer niet lukte, ik moet nu wel.

Het was weer heerlijk weer vandaag, zo mag het van mij een tijdje blijven.

Eind van de middag kieperde ik nog even een plens olie over me heen. Als je het deksel van een pan omdraait kan er nog een andere pan bovenop, alleen in die onderste zat olie voor de patatjes. Ik had er zelfs een stickertje opgeplakt 'olie', dus ik hield er al rekening mee, maar ja als de olie hoger staat dan het omgedraaide deksel dan loopt dat vol... en toen pakte ik de bovenste pan vanavond. Snapt u het nog? Ik wel, dat blijft nog wel even glad daar en mijn goeie broek is ook verpest.

Ria Woensdag 16 Januari 2013 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twaalf reacties

Sjoerd

Maar voor de rest gaat alles goed???

Sjoerd, (URL) - 16-01-’13 20:32
Sjeu

als mede kreeft kan ik alleen bedenken dat dan het vast aan de stand van de sterren lag.. het is hier ook weer zo’n twilnieso-dag :-(

Sjeu, - 16-01-’13 21:04
tineke

Dat was natuurlijk vloeken.?

tineke, - 16-01-’13 21:48
ria

Ja hoor, uit volle borsten ;-)

ria, (URL) - 16-01-’13 21:58
adriaanbrillie

Je hoeft ook niets aan te passen, maar het is wel fun. abrillie… je zal me wel vinden.

adriaanbrillie, (URL) - 16-01-’13 22:17
Margo

Die filtertje hoef je niet te gebruiken. Je kunt ze proberen en als het de foto niet mooier of leuker of bijzonderderder maakt laat je het filter weg. Steeds meer mensen gebruiken geen filter! Knap dat je alles zo gauw in de smiezen hebt! En gezellig! Die olie is minder ja, dat zou mij ook overkomen. Waarom broek verpest? Gewoon wassen, die olie gaat er (denk ik) wel uit. En wie mij wil volgen, mag ook: @margoknegjes

Margo, (URL) - 16-01-’13 23:01
ria

@margo: nee ik heb hem al gewassen, MET vlekkenspul. Het blijven zichtbare vette vlekken, ik was er al bang voor hoor, olie is smerig spul. Maar ik zal het nog weleens proberen, anders is het een goeie schilderbroek ;-)

ria, (URL) - 16-01-’13 23:09
Nanos

Ik had Instagram van mijn tablet afgegooid.
Nu heb ik inmiddels een nieuwe tab, tot nu toe zonder Instagram. De filters vond ik niks en verder heb ik nog niet gevonden wat het toevoegt.

Nanos, (URL) - 16-01-’13 23:46
Thérèse

Prachtige winterfoto’s Ria. Van Instagram weet ik niks. Ik ga achterlopen maar kan mij niet veel schelen. Wat een kledderboel met die olie, wat erg voor je. Ik snap je verhaal heel goed. Nou ja, maar gauw zien te vergeten.

Thérèse, (URL) - 17-01-’13 11:25
aargh

Haha ik ben gelukkig niet de enige, weet ook niet wat instagram is. Mooie foto van die ‘sneeuwwoestijn’.
Misschien helpt het als je die broek nog een nachtje in de biotex zet? Vettigheid lost op den duur toch gewoon op, alleen ingebrande vlekken kunnen er niet uit.

aargh, (URL) - 18-01-’13 13:40
John Baarslag

Ik heb ooit eens op een jaarmarkt een stuk zeep gekocht. Dat moest je dan op de vlek smeren en in laten trekken. Zelfs grote vetvlekken heb ik er mee uit gekregen. Heb voor je gezocht op Google maar kan het niet terug vinden. Wat ik wel tegen kwam is http://www.siderius.nl/consumenten-merke.. nog nooit van gehoord, maar misschien werkt dat. succes met je broek.

John Baarslag, (URL) - 18-01-’13 19:07
ria

@John en Aargh: Ik heb inmiddels het gewone vaatwasmiddel, dat ook alle vet oplost gebruikt en heb nu enkel nog een paar kleine vlekjes die ik vergeten ben, vaatwasmiddel helpt dus ook.

ria, (URL) - 18-01-’13 19:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.