Real life

Ik wacht altijd maar tot het laatste moment, of het nog doorgaat, want het was wel weer heel erg koud ineens vanmorgen. Maar aan het begin van de middag kreeg ik toch een telefoontje dat ze onderweg waren, Sil, kinderen en hond voor een paar nachtjes voorjaarsvakantie, we hadden de boel alvast al wat warm gestookt.

Didi en Storm kunnen het geweldig goed vinden samen, erg leuk om te zien.

De kinderen Word Feuten op tafel met een bord en blokjes, alleen moeten ze dan wel alles vragen. Erg leerzaam voor alle partijen.

Geen foto's nog, ik houd me maar een beetje in, Joop krijgt ook weleens genoeg van mij met mijn fotoding. Maar morgen vast meer, want Levi wil op de foto met Didi. Hij kijkt blijkbaar vaak in de fotoboekjes die ik gemaakt heb en vroeg of ik er weer eens eentje wilde maken. Leuk om te horen.

We deden nog een borreltje in de Surf ter ere van de verjaardag van Pat en daarna deden we nog een potje Yahtzee thuis op de keukentafel met soep enzo.

Ria Zondag 19 Februari 2012 at 9:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Renesmurf

Toch leuk dat ze komen, voorjaarsvakantie? dat is het nog lang niet, eerder herfst! Hoewel het morgen wel een leuke dag schijnt te worden.

Renesmurf, (URL) - 19-02-’12 22:51
adriaanbrillie

Als je in real feud maar niet te goed wordt.

adriaanbrillie, (URL) - 19-02-’12 22:56
Irene

Ik dacht Word Feuden, of ‘fjoeden’.

Irene, (URL) - 19-02-’12 23:21
ria

@irene: ach ja als het beestje maar een naam heeft. Levi noemde het weer heel anders waar hij zelf weer erg om moest lachen. Als we maar wetenwat we bedoelen :-)

ria, (URL) - 19-02-’12 23:29
Thérèse

Wel gezellig Ria. Ik word je foto’s ook nooit beu. Dus voor mij mag het ook, hoor. Is dat Word Feuten nu hetzelfde als vroeger Scrabble?
Weer zo’n leuke mugshot van jou. Echt geinig sta je erop.
Een fijne tijd gewenst.

Thérèse, (URL) - 19-02-’12 23:43
ria

@therese: ja is hetzelfde. Zo,n mugshotserie is ook best wat voor jou, leuk voor het nageslacht

ria, (URL) - 19-02-’12 23:51
Sjoerd

Gezellig toch, een paar dagen met z’n allen…

Sjoerd, (URL) - 20-02-’12 08:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.