Gangetje

Even bijpraten over de pas aangeschafte zaken.

Het koffieapparaat bevalt uitstekend! Erg lekkere kofiie ook. Ik gebruik nog steeds de losse, al heb ik inmiddels ook wel pads gevonden voor als het snel moet, of gewoon handig voor Joop. In het begin was het een gedoe het koffie houdertje leeg te krijgen, met een flikse klap op een plastic bakje lukte dat niet, maar ik heb nu een stevig zwaar blik uit de kroeg, waar de spatels in staan en daar lukt het wel bij.

En dan mijn tabletje. Daar ben ik ook erg blij mee en ook dat bevalt uitstekend, maar ja ik kan het ook nergens mee vergelijken natuurlijk. Het is handig in het gebruik. Eerst had ik een vreselijk toetsenbord, zo eentje die na drie letters de eventuele woorden aangeeft en als je dan denkt, het staat erbij en op de enterknop drukt staat er ineens iets heel anders. Nu heb ik een 'gewoon' toetsenbord gevonden en kan gewoon typen, beter. Zo is het nog een beetje uitproberen van de mogelijkheden.

Enige minpuntje zou kunnen zijn dat hij best nog wat weegt, dus als je er rechtop mee in je handen gaat zitten weegt hij best door. Ik lig/hang meestal op de bank en dan rust hij tegen mijn benen. Er zijn geloof ik standaards voor te koop, maar ik ga eerst op zoek naar een leutig tasje.

Ria Woensdag 08 Februari 2012 at 6:58 pm | | Standaard

tien reacties

Renesmurf

Al doende leert men!
Lekker uitproberen dan wordt het steeds makkelijker.

Ik blijf toch bij de koffiezetapparaat en mijn laptop!

Renesmurf, (URL) - 08-02-’12 19:56
Sjoerd

Gewoon een hoesje breien…

Sjoerd, (URL) - 08-02-’12 20:55
adriaanbrillie

Heerlijk dat woordjes leggen, toch?

adriaanbrillie, (URL) - 08-02-’12 21:48
ria

@brillie: ja, erg leuk :-)

ria, (URL) - 08-02-’12 21:53
Redstar

Sjoerd zijn idee is zo gek nog niet.

Redstar, (URL) - 08-02-’12 22:00
Nanos

Ik zie het al, ook Swype eruit gegooid. :-) Dat verzint de gekste woorden.

Nanos, (URL) - 08-02-’12 23:14
Margo

Inderdaad moet je er in het begin erg op bedacht zijn dat je iPad of IPhone of andere tablet een auto correctie heeft en dat dat een eigen leven leidt. Ik heb al wat hilarische fouten gezien! Maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer makkelijk dat hij woorden waar ik zelf een spelfout in maak of in de haast verkeerd tiep, corrigeert. Dus ik laat het maar zo. Wat weegt jouw ding dan? Ik vind die iPad niet zo zwaar hoor.

Margo, (URL) - 09-02-’12 01:15
ria

@Margo: een pond ;-)

ria, (URL) - 09-02-’12 09:07
Irene

Zeg je nu ‘mijn TEBletje’ als je over hem praat, of ‘mijn taBLETje’?

Irene, (URL) - 09-02-’12 09:58
aargh

Ik heb zo’n ding niet, maar voor mijn laptop of voor een zwaar boek gebruik ik altijd heel simpel een kussentje op schoot. Kun je ook nog een beetje verproppen zodat alles in exact de juiste ergonomische hoek ligt.
En nu wil ik ook koffie!

aargh, (URL) - 09-02-’12 11:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.