Onrustig

Aan het eind van de middag toch nog een grotendeels droog rondje kunnen wandelen, de zon kwam er zelfs nog even door. Op het grote parkeerterrein stond de helicopter van Prince klaar voor een vliegrondje boven Beachboom

Vanavond gingen we gezellig even uit eten bij Salud, we hadden nog iets te vieren. Eenmaal weer thuis schudde ik nog eens wat aan de pruimenbomen, eentje is er nu zowat leeg. Joop maakte intussen het kacheltje aan en zo zaten we toch nog even buiten. 

Half tien wordt het alweer donker, de dagen gaan duidelijk korten. Er scheurden auto's, er was vuurwerk of waren het toch pistoolschoten, geknal in elk geval. Er scheen een wazig maantje en op de achtergrond hoorden we het geluid van Beachboom. Ik hoorde paarden lopen, of was het er maar eentje, wel een raar geluid vond ik, zo in het donker.

Ik heb zo langzamerhand weer genoeg van al die onrust. Van mij mag al het gespuis naar huis en de rust weerkeren in ons durp. Hopelijk krijgen we nog een lange rustige nazomer.

Ria Zaterdag 13 Augustus 2011 at 10:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

de P.

Tuig is het allemaal, weg ermee. Hier in Dreischor hoor je de kolereherrie van dat stomme popconcert. Indianentamtam, verder is het niks.

Weg met het toerisme!

de P., (URL) - 13-08-’11 22:59
tineke

Vreselijk als jullie die pokkeherrie,s’avonds nog aan moeten
horen.
Wij genieten nu van een weekendje rust,nu die ballentent bij ons op de hoek met die kolereherrie ieder weekend ,jammer genoeg maar een weekend dicht is.

tineke, - 14-08-’11 00:10
adriaanbrillie

Hopelijk geen moordzaak.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 14-08-’11 01:55
Sjoerd

Als je leeft van het toerisme heb je dit jaar sowieso pech…

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 14-08-’11 08:15
Redstar

Momenteel is het even redelijk shit weer, en de dagen korten zeker al. HEt is duidelijk te merken dat we op half augustus zitten

Redstar, (E-mail ) (URL) - 14-08-’11 09:58
mack

Ik dacht even dat het over Prince ging.

mack, (E-mail ) (URL) - 14-08-’11 23:00
ria

@Mack: Mijn opa heette ook zo. Prince van de helicopters is nog verre familie. Maar jij bedoelt die andere natuurlijk.

ria, (E-mail ) (URL) - 14-08-’11 23:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.