Takkebossen

Er is al een behoorlijk gat nu. Ik doe het rustig aan voorzover dat gaat, maar in elk geval niet te lang achter elkaar, na een paar uurtjes houd ik het voor gezien. Het gaat, zeker nu ik een begin heb, het makkelijkst met de gewone snoeischaar, de meeste takken zijn gewoon te knippen en er zit ontzettend veel dood spul tussen. Mocht je willen kijken hoe ik me in het zweet werk morgen, dan kan je dat hier zien.

Vanmiddag wat ander tuinwerk gedaan en ook nog even naar het tuincentrum in Renesse. Sorry hoor buurman, maar ik ga even vreemd. Ik wilde herfstasters, gewoon vaste plantjes en die heb ik nu. De lavendel die daar stond heb ik verplant, die was lelijk, maar toch nog te goed om weg te gooien vond ik, dat kan altijd nog. Ook heb ik nog een paar klimrozen meegebracht.

Joop deed op de duiven verzorgen na niets, hij heeft kou gevat, dus er staat nu een volle kar met takken, een grote hoop takken er naast en morgen komt er weer een nieuwe hoop takken bij ... hoop ik.

Ria Woensdag 13 April 2011 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

acht reacties

tineke

Dat word zweten morgen.!!
Je creeert wel steeds meer ruimte.

tineke, - 13-04-’11 20:53
Sjoerd

Tjonge, wat een watje zeg…

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 13-04-’11 21:37
ria

@Sjoerd: Hahaha, ja vind ik eigenlijk ook hoor ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 13-04-’11 21:43
Irene

Ha, wij staken ze in brand en nu zijn ze weg.

Irene, (URL) - 13-04-’11 22:00
adriaanbrillie

Op de cam te zien, is het daar ook donker.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 13-04-’11 22:33
Renesmurf

Lekker op je eigen gemakje aan het tuinieren!

Zo blijf je wel bezig.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 13-04-’11 23:57
Thérèse

Tjonge, wat een bende. Er staat jullie nog wat te wachten. Straks krijgt Joop van schrik er een extra kwaal bovenop. Het is maar goed dat jij niet meer met vakantie gaat: je zou overal aan het snoeien en zagen gaan…..ik zie het voor mij, hahaha.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 14-04-’11 01:08
Bart

De fik er in joh !

Bart, (E-mail ) (URL) - 14-04-’11 10:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.