Bezigheden

Het kweekhok van de duiven zat eigenlijk in de oude hondenkennel, maar bij slecht weer was die te veel open, vandaar dat Joop de kennel heeft weggehaald en nu de boel aan het dichttimmeren is. Niet zoveel werk volgens hem, maar dat valt natuurlijk altijd tegen en daar komt ook nog bij dat zijn ribben nog niet echt lekker zitten. 

Ik ben vanmorgen met de heg begonnen die tussen de loods en ons in staat langs de oprit. Stokkerig en oud en inmiddels veel te breed geworden. Ik wil hem terug snoeien tot een stukje boven de grond zodat ik er weer een mooi, goed bereikbaar geheel van kan maken, maar dat valt nog niet mee want alles is natuurlijk ook door elkaar gegroeid. Na een uurtje of twee werk zag het er uit als op de foto en ben ik gestopt, het hoeft tenslotte niet in één dag. De kettingzaag doet goed zijn werk is zeker handig, maar niet te gebruiken als heggenschaar want dan komen er takjes tussen de zaag en het blad en vliegt die er elke keer af, dat had ik in het begin.

De vrachtwagens zijn inmiddels verdwenen, er heeft er nog eentje een tijd staan draaien vanmorgen. Joop is even langs geweest voor een praatje en dat we het gisteren toch wel een gedoe vonden. Daar had hij begrip voor, maar alweer een Pool dus hij zou zijn baas langs sturen, die niet geweest is...

Ria Maandag 11 April 2011 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

acht reacties

adriaanbrillie

Je kan beter de loods gaan slopen, geeft veel meer ruimte in je tuin.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 11-04-’11 20:51
Thérèse

Jullie zijn weer hard aan het werk, zeg! Kunnen jullie ook wel niksen eigenlijk? Ik heb er wel bewondering voor; dat weer wel. Succes met de boel!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 11-04-’11 21:47
Leidse Glibber

Jullie hebben wel een geweldige lap grond hoor, heerlijk.

Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 11-04-’11 22:25
aargh

Ja dit is de tijd van het jaar he, bouwen, klussen, snoeien. Maar met een zonnetje erbij is het heerlijk om buiten bezig te zijn.

aargh, (URL) - 11-04-’11 22:43
Renesmurf

Werk valt altijd tegen, het oog kan altijd sneller dan de handen!

En de Pool zijn baas heeft vast geen zin in gedoe.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 11-04-’11 22:59
tineke

Zeg Joop doet het wel rustig aan he,hij loopt al zo moeilijk zo tezien.En jij BEZIGE BIJ,kalmpjes aan,ik weet dat je het allemaal keurig in orde wilt hebben,denk aan jezelf.!!
Zo)n polen werken ook bij onze Bob.!!!!

tineke, - 11-04-’11 23:52
Margo

Ik ben het spoor bijster hoe het er bij jullie uitziet! Hoe groot is die lap om jullie huis eigenlijk? Veel werk hè? Ben stiekem wel blij met m’n minituintje! :-)

Margo, (E-mail ) (URL) - 12-04-’11 00:32
Sjoerd

Op tijd aan de slag… Als je iedere keer een stuk doet zie je na een weekje of zo toch een behoorlijke vooruitgang.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 12-04-’11 07:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.