Spuit elf

Vandaag lekker met de hogedrukspuit aan het spuiten geweest. De caravans konden wel een opknapbeurt gebruiken en ook de tuinset die daar staat.
Alles is weer lekker fris en wit, morgen eens kijken of ik wat aan de binnenkant kan doen, want morgenavond komen de eerste vakantiegangers.

Vanavond was ik in het gemeentehuis op de vergadering van de Inwonerskrant . Ik had het gemeentehuis nog nooit zo uitgebreid gezien. Kennis gemaakt met iedereen en daarna broodjes en soep, heel gezellig en lekker ook, de broodjes tenminste, soep heb ik niet genomen, ik had het al warm genoeg. Vergaderen is niet zo mijn ding, ik weet nooit wat te zeggen, maar goed, ik weet nu zo’n beetje hoe en wat, we zien het verder wel.
Eenmaal weer buiten kwam ik de prachtige kaarsen van de foto tegen, geen koningskaars geloof ik, maar het zal wel familie zijn.

Ria Maandag 28 Juni 2010 at 9:18 pm | | Standaard

zes reacties

Me!

Met water spelen is het enige wat helpt tegen de hitte hier…

Me!, (E-mail ) (URL) - 28-06-’10 22:11
Brillie

Was het niet te heet voor dat soort werkjes? Hier was het 30 graden.

Brillie, (URL) - 28-06-’10 23:44
Renesmurf

Een druk dagje, en inderdaad, met water is niet vervelend!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 29-06-’10 00:11
Redstar

Vergaderen vind ik altijd wel leuk. Ik ben er ook redelijk goed in.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 29-06-’10 07:16
Downer

Ha de eerste vergadering zit er al op, gut en dan meteen met eten, ik zou geen hap binnenkrijgen (en dus ook amper wat zeggen) :-D

Downer, (E-mail ) (URL) - 29-06-’10 15:29
marlies

da’s wel degelijk een, waarschijnlijk dankzij het weer van de laatste tijd, uit zijn kluiten gewassen koningskaars. zaadjes gescoort?

marlies, - 29-06-’10 21:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.