Groeizaam

Vanmorgen eerst nog een tijdje geknipt in de tuin en daarna vlug richting strand. Ik vertrouwde de lucht al niet maar toen ik naar Joop belde of hij eens even op buienradar wilde kijken, zei hij dat er geen buien aankwamen, we liepen dus vrolijk verder. Ik heb pootje gebaad en Didi gezwommen bij het Koepeltje. In de zee met de golven vindt ze nog een beetje eng, maar dat gaat ook vast nog over. Aan de andere kant van de duinen kwam de donkere lucht er al aan, we hebben flink doorgestapt, maar kwamen toch behoorlijk natgeregend thuis.

De vlierbes ruikt heerlijk na de regen.
Alles is super fris en het vorige week gekregen zaad van de Oost Indische kers komt ook al boven.

Ria Dinsdag 08 Juni 2010 at 7:25 pm | | Standaard

zes reacties

Me!

Lekker wijntje kun je van die vlierbes maken…

Me!, (E-mail ) (URL) - 08-06-’10 20:04
Peter

Prachtige foto weer! Dat natte pak was ook hier aan de orde…

Peter, (E-mail ) (URL) - 08-06-’10 21:27
Brillie

Het weer is er na. Zon en regen.

Brillie, (URL) - 08-06-’10 22:26
Downer

Het was hier ook raar weer, dan hoorde ik weer donderen in de verte en zag donkere lucht, maar het bleef droog en toen ik richting Terneuzen reed vanmiddag was het alsof ik tussen de buien door reed :-D

Downer, (URL) - 09-06-’10 03:00
Bart

Geweldig mooi, de natuur in deze tijd !

Bart, (E-mail ) (URL) - 09-06-’10 10:19
Thérèse

Als je maar geen verkoudheid oploopt; anders is zo’n nat pak weer eens iets anders. Lekker ppotje gebaaid!! Van pure jaloersheid ruik ik opeens de zee.
Wat een prachtig volle vlier. Inderdaad kun je daar heerlijke wijn van maken, maar dan moet je allerlei dingen aanschaffen, zoals grote flessen en watersloten enz. Maar wel lekker, Ria….

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 09-06-’10 12:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.