Oranje boven

Mijn tasje is oranje. Natuurlijk is dat moeilijk te raden als ik het zelf al zo moeilijk met de keus heb. De vorige was zwart, die viel af. De verkoper zei dat rood wel erg leuk bij mijn toestel paste omdat de lettertjes daarop rood zijn, dat vond ik zo’n zwak argument dat ik gelijk besloot dat het geen rode zou worden. Grijs vond ik wat saai, bleven groen en oranje over. Eigenlijk had ik ze het liefst allebei gekocht om aan te kunnen passen bij mijn bui en kleding, maar dat is natuurlijk overdreven, vandaar de oranje, lekker vrolijk.
Ook Ria, had het zodoende helmaal goed en Redstar voor de helft ;)

Kijk, zo groot zijn ze inmiddels het jonge spul van begin januari. Vandaag apart gezet, gescheiden van pa en ma, ‘t is toch wel een beetje zielig he, maar ja, het leven van een jonge duif gaat soms ook niet over rozen en ze kunnen elkaar warm houden, dat scheelt.

Ria Zaterdag 30 Januari 2010 at 5:55 pm | | Standaard

zes reacties

Me!

Ja zeg, wat een zwak argument om die rooie niet te nemen…

Me!, (E-mail ) (URL) - 30-01-’10 19:16
aargh

Wat ‘n poepies ;-)
En wat Me! zegt.

aargh, (URL) - 30-01-’10 21:29
Thérèse

Duiffies, duiffies, kom maar bij Gerritje…..ach wat leuk! Zo erg zal het toch niet zijn? Ze hebben toch gezelschap aan elkaar.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 30-01-’10 22:37
R van InR

Ik zie ringetjes . . . zijn ze al uitgehuwelijkt?

R van InR, (URL) - 30-01-’10 22:39
ria

@R van IenR: Nee niet dat ik weet, eerst maar eens leren vliegen. Die ringetjes moeten er al snel aan anders gaan ze niet meer over de teentjes heen.

ria, (E-mail ) (URL) - 30-01-’10 22:44
Brillie

Er was een beurs voor dieren. Moest je daar niet na toe?

Brillie, (E-mail ) (URL) - 31-01-’10 01:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.