Knibbel, knabbel, knuisje...

Het is een tijdje over geweest, maar de laatste paar ochtenden is het weer raak en ik ben er inmiddels achter dat het de plinten zijn waar ze aan knaagt. Vanmiddag zag ik ook dat er twee hoektanden wel erg wiebelig bij staan, ze heeft gewoon last van haar tanden, dat gaat wel weer over en die plint zit toch niet in het zicht.
We bonken en roepen wel heel hard FOEI natuurlijk, waarna het dan weer wel een tijdje stil is, dat ze niet denkt dat het zomaar mag natuurlijk…. stel je voor.

Even testen.

Ria Vrijdag 22 Januari 2010 at 7:34 pm | | Standaard

zes reacties

Me!

Een echte bouwvakker, dat mag ik wel. Ik heb hier ook nog wat sloophout liggen.

Me!, (E-mail ) (URL) - 22-01-’10 21:15
aargh

Als je last van je tanden hebt geeft dat bepaalde rechten ;-) (al zou ik niet direct voor een plint kiezen maar ja, ieder z’n meug.)

aargh, (URL) - 22-01-’10 22:17
Renesmurf

Zo ontdek je nog eens wat! Hoe dan ook, een kluif is beter, een plint kan dus echt niet!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 23-01-’10 00:56
Thérèse

Ja, ik vroeg mij ook net af of je daar niks voor hebt; bij de dierenwinkels is tegenwoordig zoveel te koop. Geen bijtring? Maar ja, als jij liever andere plinten krijgt…..

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 23-01-’10 20:52
ria

Ze krijgt kauwstokjes hoor en af en toe een bot en ze heeft speeltjes waar ze op kan kauwen, maar die plint heeft dan toch soms de voorkeur ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 23-01-’10 20:55
Brillie

Nog even dan kan ze aan de beugel.

Brillie, (URL) - 23-01-’10 23:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.